una mica de tot arreu

100 anys jugant

És curiós que a la ciutat de El Calafate, famosa perquè és d’on surten totes les excursions que van a les glaceres,  pugui tenir al carrer principal un Museu de joguines dedicat a tots els nens i nenes del món i als que ho han estat. No s’espera que, tantes i tantes joguines, hagin pogut arribar d’indrets tants distants en aquest lloc tan apartat del món.

Després de veure tots aquests paisatges tan plens de gel ide  preparar-nos per anar a muntanyes mítiques, que també respiren fredor, va ser una espurna de caliu donar un tomb per aquest Museu amb tan encant.

Recull joguines fetes durant els darrers 100 anys i s’especialitza principalment en les de la primera meitat del segle XX. N’hi ha de diversa procedència i, passejar-se per les seves sales, era com fer un viatge a un altre món.

Vista general de dos dels diferents espais expositius que hi ha.

jo 2

jo 14

Es poden veure joguines de gran tamany

jo 1

… i altres de més petites.

bo 13 bona

Retallables.

jo 3 bona

Fixeu-vos en la cadira de barberia per tallar cabells als més petits amb un cap de cavall inclós!

jo 4

A part de joguines també presentaven tota classe d’objectes vinculats amb el món infantil, com aquesta vaixella dissenyada per als més menuts de la casa.

jo 5

Hi havia tant material i tantes sales que era impossible poder-se entretenir massa. Fixeu-vos en tot el que es veu en les properes fotografies ja que cada cosa renia el seu encant especialment les nines i ninos.

jo 6

jo 7 bona

bobo

 

jo 9

jo 10 bona

jo 11 bona

jo 12 bona

jo 15 bona

jo 16 bona

jo 17 bona

jo 18 bona

jo 20 bona

jo 21 bona

Queden moltes fotografies guardades per fer-ne, més endavant, un altre post.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: