una mica de tot arreu

Via Lliure 11 setembre 2015 L’estelada, el símbol d’un país (7)

En aquesta Diada Històrica la gent es va bolcar en participar i va fer servir d’una manera contundent i exhaustiva els símbols del país, especialment l’estelada que, per damunt de qualsevol altre, és el més rellevant.

Els venedors, tots estrangers, van fer el seu agost en ple setembre, ja que no paraven de vendre el seus productes tots marca “estelada”.

ven 1

ven 2

La imaginació i el disseny anaven de la mà i es podia veure quantitat d’objectes confeccionats amb els colors de l’estelada: motxilles que tant portaven els joves

sim 1

… com els més grans.

sim 4

L’estelada reconvertida en “pareo”…o tal volta una faldilla

sim 7

…o bé en una mena de barretina semblant a la típica catalana.

sim 8

El punter va ser una peça cabdal. Si els organotzadors haguessin pensat que, amb un parell de tallets estratègics, es convertia en un original barret, que a més anava bé per protegir-se del sol, potser haguessin decidit que tothom s’hagués cofat amb aquest element i la uniformitat hauria estat total i orientada en la direcció correcta.

sim 2

sim 3

De samarretes originals i molt ben dissenyades amb l’estelada com a protagonista se’n veien força. Aquests colors tan potents donen molt joc!!

sim 0

El maquillatge decorava els rostres: fronts i galtes ben estelades!!!

sim 5

Sorprenia veure aquest maniquí tan ben abillat. No li faltava detall!

sim 11

Aquest parell anaven contents com uns gínjols amb la seva estelada feta capa.

sim 9

sim 10

Aquest símbol tan potent i vistós com és l’estelada encara se n’hi fa més quan es tracta d’una de grans dimensions. Els peus dels participants li espien per sota al seu pas pel tram 59.

sim 12

I des de dalt, el gran insecte, tot ho veia. El seu ull va gravar les magnífiques imatges plenes de color i vida. És el que es podia contemplar des d’aquelles alçades.

e 2

I l’estelada mirant amunt. Ella ha estat i és el símbol d’aquest país. Ens identifica, ens situa, ens acompanya i l’acompanyem.

he 1

Aquest és el darrer post que informa sobre els fets de l’11 de setembre de 2015. Tota la gent de Catalunya que hem votat SÍ esperem que hi hagi entesa i es resolgui el liderat perquè volem un govern independent, català i valent.

El comiat d’aquesta seqüenciació de posts dedicats a la Via Lliure queda enllestit  amb la imatge d’una espectacular ESTELADA, gran com els somnis de la gent de Catalunya que volem ser PAÍS!!!!!!

sim 6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: