una mica de tot arreu

VII Concert sota l’autovia. Projeccions-XX

El dissabte dia 27 va tenir lloc una nova edició, la número VII, del Concert sota l’autovia. En aquest esdeveniment sempre s’ha gaudit amb la música i, enguany, s’ha volgut iniciar una explotació de l’espai des del punt de vista visual. La creació d’un magnífic escenari per la projecció va ser tot un èxit.

En aquesta imatge podem veure com els tècnics arrangen els darrers detalls perquè tot surti perfecte.

vi a 15

Cal donar les gràcies a la Coral Ginesta que és la que va endegar aquests cicles de concerts que es fa una vegada a l’any, al mes de juny.

via 4

Tenint en compte que per veure bé les projeccions calia estar a les fosques els cantants portaven un llum per tal de poder llegir les partitures. També resultava un element amb un alt component estètic.

via 5

El jove cerverí, Miquel Camacho, va ser l’encarregat de gestionar l’emissió d’aquestes imatges a partir de la creativitat videogràfica.

via 1

Com podreu veure en aquest seguit d’imatges l’espectacle visual va ser extraordinari. La successió imparable d’imatges amb, formes, aspectes i colors variats era del tot sorprenent.

via 2

Les dos formacions corals que vam poder escoltar van ser la Coral Ginesta i el Cor Bruckner de Barcelona, un cor emergent dels més prometedors del panorama coral català. En les dues properes imatges podeu veure a ambdues formacions cantant afilerats a la part central del túnel.

via 3

via 10

Mai haguessim imaginat veure aquest túnel convertit, per art i màgia de les noves tecnologies, en un festival de llum, formes i color. Va ser un espectacle insòlit, sorprenent i encisador!

via 6

El públic va quedar fascinat amb les interpretacions del Cor Bruckner, una formació amb gent molt jove que va agradar a tothom. Es va aplaudir molt  la versió adaptada de la cançó de Joan Manel Serrat: Ara que tinc vint anys. En aquesta fotografia es pot veure un moment en que interpretaven Quan arriba el amor que, tant per la lletra, la coreografia i les ombres que es projectaven damunt la paret va resultar un altre èxit tant auditiu com visual. Pel que fa a la darrera composició que van interpretar Oihu hau acompanyant-se amb el so d’uns bastons, van aconseguir la glòria.

Cal apuntar-se el nom d’aquest cor perquè poder-lo tornar a escoltar seria un plaer!

via 11

Quan la projecció esdevenia monocromàtica també donava una bellesa especial a l’espai.

via 7

Seguiu admirant en aquestes fotografies, incomparables amb el que va ser la realitat, aquesta innovació introduïda enguany de la mà de les noves tecnologies.

via 8

Les combinacions eren incomptables…semblava que podien arribar a ser infinites

via 12

via 13

via 14

Pel que fa a la Coral Ginesta tots sabem que assoleix un llistó molt alt i, una vegada més, ho va demostrar. Totes les cançons que van oferir van ser impecablement interpretades i en vam poder gaudir amb la magnífica estereofonia a la qual convida l’espai. Les obres que interpretaren tenien una gran complexitat i àmplies textures que el grup va resoldre perfectament.

via 16

A veure quina sorpresa ens portarà la propera edició!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: