una mica de tot arreu

Sóc Rec

Fa un temps aquesta paraula, REC, poca cosa ens deia. Ara em sembla que tothom en escoltar-la l’associa amb el que representa com a reclam de la, cada vegada més ampliada, venda de roba i complements en clau outlet.

En cada edició, la manera de fer-ne publicitat, resulta molt atractiva. Aquest any en el cartell hi destacaven aquestes dues paraules SÓC REC

Igualada va endegar aquest projecte que organitzen dues vegades a l’any i que els hi ha sortit rodó. L’èxit que ha assolit ha desbordat totes les previsions.

Qui no troba llaminer fer-se amb un pantaló, vestit, roba esportiva…de marca per la meitat o menys del seu preu?

Han tingut una visió extraordinària per captar públic ja que han aprofitat uns espais, que ara tenen en desús i que, en altres temps, allotjaven les adoberies de la ciutat. Les tendes es decoren i s’habiliten adaptant-les a aquests espais,algunes d’una manera espectacular i, durant quatre dies, no paren de vendre les seves mercaderies.

rec 1

Com podeu veure les marques són de nivell.

rec 6

rec 9 bona

Fantàstica la roba de New Zeland!

rec 10 bona

Una altra modalitat que estan promocionant, vinculada al tràfec de gent que es mou per la zona, és la gastronomia. S’habiliten diferents indrets per tal de convertir-los en espais de descans, per fer-hi un beure o menjar alguna cosa.

rec 2

La creativitat dels organitzadors es posa en manifest en qualsevol racó. Saben fer lluir el  material reciclat que utilitzen i que, moltes vegades, està vinculat amb les indústries que hi havia en aquest indret.

rec 8 bona

El Museu dels Traginers també aprofita l’avinentesa per obrir les seves portes als milers de clients que passen aquests quatre dies pel REC.

rec 14

rec 15

rec 4

L’oferta és molt completa i variada. Des de roba infantil

rec 5 bona

…per joves

rec 3

parament de la llar

rec 7 bona

…i tota classe de vestuari i complements com els productes que ofereixen cadenes com MANGO. La decoració amb una munió de papallones era realment bonica.

rec 12 bona

La música, inclús a vegades massa persistent, acompanyava als visitants de la mà d’experts DJ.

rec 13 bona

Desigual acostuma a presentar uns espais que impacten. Si hi aneu en hores que la gent no treballa prepareu-vos per fer cues: cues per entrar, cues per emprovar-vos la roba, cues per pagar…És el que hi ha!!!!!

rec 20 bona

Diferents racons de la tenda DESIGUAL.

rec 16

rec 17 bona

rec 18

Com heu pogut veure, en aquesta petitíssima mostra fotogràfica de poques de les ofertes que s’hi troben, tot plegat resulta molt atractiu. Fins i tot a la nit, un cop els establiments resten tancats, l’animació i la música s’allarguen fins tard de manera que la jornada de compres esdevé una experiència completa.

Encara que aquesta moguda no us agradés, anar-hi al menys una vegada per admirar-ho, val la pena!!!!

rec 19 bona

 

Si es vol visitar tot, i mirar i emprovar i comprar… quasi bé que cal anar-hi més d’una vegada ja que s’acaba del tot esgotat. Esteu avisats!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: