una mica de tot arreu

Dubai i Abu Dhabi, un somni nascut del desert (12) El mercat de camells

La majoria de gent que va a visitar els Emirats no va a veure el mercat de camells. A mi m’encanta visitar aquest tipus de llocs, on tot és ben autèntic. Val a dir que un dels espectacles més valorats en aquests territoris són les curses de camells. Per tant aquests animals, abans tan importants per la seva resistència al desert, ara ho segueixen sent per ser els protagonistes d’aquestes curses que tan èxit tenen i a les que hi assiteix molta gent. No estan pensades a nivell turístic sinó per la gent del país.

Aquí el glamour i l’exhibició de riquesa desapareix per donat pas a un ambient molt diferent. Les cares dels homes que tenen cura dels camells tenen un aire d’haver passat molt temps a l’aire lliure i, tenint en compte que el dia que vaig fer aquestes fotografies la tempesta d’arena molestava una mica, ells anaven molt protegits, tan del cos com de la cara.

Epero que aquestes imatges us agradin ja que no es veu cada dia un mercat com aquest. Si les veuen una mica enterbolides és degut a que a l’atmòsfera les partícules d’arena campaven al seu gust i impedien que les imatges es vegin nítides.

Els protagonistes del mercat.

mer 9 bona

mer 8

mer 19 bona

Els altres protagonistes.

mer 1 bona

mer 2 bona nenes

mer 3 bona nenes

mer 4 bona

La majoria segueixen amb la vestimenta de color blanc. Aquí l’aspecte no és tan resplendent, però tot i així és un misteri observar que, movent-se en aquest ambient més aviat brut, consegueixen anar sempre impecables.

mer 5 bona

mer 7 bona

Una família.

mer 11 bona

 

Una altra.

mer 12

 

Mare i fill.

camell 4

 

Els petitons fan colla.

 

camell 3

Per no haver-se de mullar, s’obre de cames per pixar.

mer 17 bona

Aquest camellet acabava de néixer.

mer 14 bona

Va faltar poc per poder captar les imatges del seu naixement.

mer 13 bona

Els camellers.

mer 15 bona

mer 18 bona

pesones 20 bona

persones 19 bona

 

camell 5

 

camell 6

mer 10

 

 

 

 

Selfies.

 

 

camell 7

camell 2

Tanco aquest post amb una imatge divertida: la d’aquests homes empaitant les cabres. Que s’escapen!

mer 16 bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: