una mica de tot arreu

Volta Ciclista a Catalunya 2015 (1)

La Volta Ciclista a Catalunya és la principal cursa ciclista que es disputa a Catalunya. És una de les més antigues del món, ja que es va fer per primera vegada l’any 1911. A Espanya només la supera en antiguïtat la de Tarragona endegada el 1908.

A nivell internacional recordem que el primer Tour de França va tenir lloc el 1903 i el Giro d’Itàlia el 1909. Per tant, tant les del país com les de fóra, ja han complert els 100 anys i, de moment, van seguint fent via.

Dissabte passat Cervera acollia la sortida de la penúntilma ètapa d’aquesta volta. Els Grallers dels Geganters de Cervera, acompanyats de dos gegants, van participar en la rebuda dels corredors. Mentre aquests anaven arribant al lloc destinat per signar, ells van amenitzar l’acte amb la música i el ball dels gegants.

He dedicat dos posts a l’informació d’aquesta espectacular sortida. Podreu veure com els corredors, la majoria joveníssims, primets, esvelts, cenyidíssims, amb els maillots plens de color i, caminant una mica estrany, ja que les sabates que portaven són per estar damunt la bicicleta, van passant un darrer l’altre, cap el lloc habilitat per identificar-se.

Penso que són unes imatges molt boniques, en les que cal aturar-se per veure els detalls que portaven cadascun d’ells: el casc, les sabates, els guants, les ulleres, els maillots…tota una desfilada de disseny i de color.

volta 5

 

volta 6

 

volta 4 bona

 

volta 8

 

volta 1 bona

 

volta 7 bona

 

volta 10

 

volta 11 bona

 

volta 13 bona

 

volta 14 bona

 

volta 16 bona

 

volta 18 bona

 

volta 19 bona

 

volta 21 bona

 

volta 22 bona

 

volta 23 bona

 

volta 24 bona

 

volta 25

 

volta 26 bona

 

volta 27 bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: