una mica de tot arreu

Dubai i Abu Dhabi, un som ni nascut del desert (5) Cel de vidre

Anem a travessar el centre de Dubai per la carretera més important de tots els Emirats i per mitjà de la que estan comunicats. A cada lloc porta un nom diferent i, el tram que correspon a Dubai, s’anomena Sheikh Zayed Road.

Com podreu veure la quantitat d’edificacions que semblen acabades d’estrenar resulten del tot sorprenents en un lloc que fa poc més de vint anys l’únic que hi havia era l’arena del desert.

Val a dir que tot el conjunt d’edificis és molt harmoniós i que, la majoria, a l’estar acabats amb materials vitrificats recullen el color blau del cel fent-se’l seu.

Aneu passant tranquilament les imatges, sense presa, i podreu fer un passeig per un dels llocs més sorprenents creats per l’home. No cal dir que veure tot el conjunt al natural, i a ambdues bandes de la via, no té res a veure amb contemplar-ho en fotografia. Sí que us podeu fer una mica la idea de la creativitat i la diferència emprades per tots els arquitectes que han treballat per crear aquesta ciutat i que s’hi han esmerçat al màxim.

road 2

road 3

road 6

road 7

road 8

road 9

road 10

road 11

road 13

road 15

road 16

road 17

road 18

road 19

road 20

road 21

road 22

road 23 Aquests edificis estan destinats a oficines i habitatges, no cal dir que de luxe. Uns pisos immensos, amb uns acabats extraordinàris i uns preus, tant de compra com de lloguer, altíssims. Val a dir que els estrangers que treballen aquí, no els de la construcció, l’hosteleria…sinó els dels serveis, tenen uns sous molt alts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: