una mica de tot arreu

Mapping a la façana de la Paeria de Cervera

Aquestes festes de Nadal es va organitzar una edició de mapping. Si heu vist el post anterior ja haureu llegit les explicacions sobre aquesta manera d’expressió que és molt nova. Possiblement molta gent, en llegir el cartell, no sabien de què anava la cosa. Personalment aquesta manera d’expressió artística a mi m’agrada molt. Per aquest motiu vaig anar a la plaça per tal de veure l’espectacle. Feia un fred de mil dimonis que, afegit al desconeixement d’aquest tipus de projeccions, va fer que no fossim massa els que en vam gaudir.

De mappings n’he vist d’espectaculars, com el que l’any passat que, per la Festa de Santa Eulàlia, van projectar damunt la façana de l’Ajuntament de Barcelona. Però he de dir que, aquest que es va fer a Cervera, especialment centrat el temes vinculats a les festes, em va agradar molt. I el que li va donar un atractiu molt rellevant va ser la música que l’acompanyava. M’encantaria tornar-lo a veure, tot i que ara, ja passades les festes potser part del contingut estaria fóra de lloc.

Si per la Festa Major del Santíssim Misteri se’n passés un de nou a la sortida de les Completes, segur que agradaria a tothom i la gent es familiaritzaria amb aquesta nova manera d’expressió. I, si l’acompanyés la part musical més coneguda de les Completes, l’èxit estaria assegurat. Un mapping pot durar el que es vulgui, per tant, amb poca estona n’hi hauria prou.

Aquest és el cartell que l’anunciava.

cartell mapping

A continuació, podreu veure unes quantes imatges d’aquest mapping. Tingueu en compte que no estan posades en l’ordre que es van veure. Aquestes fotografies no transmeten bé la realitat, que era molt millor. Però al menys us en podreu fer una idea. Llàstima que no hi pugui afegir la música, que com us he dit, va ser fantàstica.

meting 3

meting 6

mting 7

meting 2

meting 1

mapping 011

mapping 010

mapping 08 bona

mapping 05 bona

mapping 03 bona

mapping 02 bona

mapping 01 bona

mapping 0

Si algú té fotografies d’aquest mapping diferents de les que he editat (ja que d’imatges se’n van veure moltes) i me les vol passar, les afegiré al post citant procedència. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: