una mica de tot arreu

V Sant SilvesTrail Cerverina (3)

Aquest post és el darrer dedicat  a la popular cursa coneguda com la Sant Silvestre. El de demà el complementarà amb la pujada al Campanar de Cervera. Disposo d’algunes fotografies que m’ha passat el Ton Pedrós, campaner, i que són testimoni d’aquesta nova activitat organitzada en col·laboració entre els Fondistes i els Campaners de Cervera.

En aquestes fotografies podeu veure l’arribada del grup que va fer caminant el trajecte de 4 km., en el moment que creuaven la meta a la plaça Major.

grup 34 bona

grup 35 bona

grup 37

Joan Vives va acompanyar la seva filla Queralt  caminant. La seva esposa, Núria Castellà la va fer corrent.

grup 38 bona

El mateix Joan, en la XIV Cursa Ciutat de Cervera. Dóna bo veure el contrast metereològic! Crec que aquest corredor ha participat en totes les edicions de la Cursa Ciutat de Cervera que sempre té lloc al mes de setembre. Felicitats!

cursa bona joan vives

El President de Fondistes de Cervera, Santi Figueras, entrega el taló amb l’import que es cedeix a Creu Roja, d’un tant per cent dels diners d’inscripció, al President d’aquesta entitat, Ramon Gené. Jaume Carcasona, responsable de les Regiduries d’Esports i de Serveis Socials sembla que està molt content amb aquesta bona sintonia i molt ben acompanyat d’un membre de l’organització.

silvestre 5 bona

Els tofeus pels guanyadors i, el rellotge, que s’entregarà a qui hagi pujat en menys temps al campanar.

trofeus bona

Representants de les tres entitats comencen a entregar els trofeus als guanyadors de la V Sant SilvesTrail. El jove Gerard Cabestany ocupa el tercer lloc al podi. El temps en que ha fet la cursa ha estat 32.51.

grup 39 bona

Hugo Figueras, en una entranyable imatge.

grup 40 bona

Hugo Figueras rep el premi de la mà del President dels Fondistes de Cervera. Ha acabat la cursa amb un temps de 31.24 quedant en segona posició.

grup 41 bona

Jordi Mossoll l’ha fet amb 31.18 assolint la primera posició.

grup 43 bona

Fent podi.

grup 44 bona

Jaume Carcasona felicitant Tere Rauret.

grup 46

Irene Oromí hauria d’acupar el podi ja que ha fet el tercer lloc amb un temps de 46.55. Al no ser-hi en el moment de l’entrega de premis el recollí una altra persona en el seu nom. Tere Rauret, que vèim en una divertida i simpàtica “pose”, acabà la cursa amb un temps de 46.32 posicionant-se en segon lloc.

grup 47 bona

La jove Ona Sociats la realitzà en un temps de 45.36 quedant en primer lloc.

grup 48 bona

Cal felicitar a totes les persones que han participat, d’una manera o altra, en aquesta activitat tan ben organitzada, especialment als Fondistes de Cervera, que en són els promotors i, als Campaners de Cervera, que s’hi han afegit aquest any i a qui dedicaré el proper post.

Aquestes dues darreres fotografies, tan ben enquadrades, han estat cedides pels Fondistes de Cervera.

final silvestre homesfinal sant solvestre dones

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: