una mica de tot arreu

V Sant SilvesTrail Cerverina (2)

En el post anterior hem vist arribar els tres primers corredors i ara, en les properes imatges, podreu veure el degoteig dels participants mentre pujaven pel carrer Sebolleria fins a la plaça Major, on hi havia el control de final de cursa.

Jordi Boquet, fa un temps de 37.23 i arriba al lloc nº 11, i el seu company no van girar cap el carreró de les Bruixes i van seguir fins el carrer Major. En aquella intersecció hi havia el dubte de si es tirava recte o es girava cap a l’esquerra.

El terra de la plaça anurua bé per fer un puzzle desguitarrat!

 

grup 19

Aquesta imatge posa en relleu la metereologia. La fredor, la boira i la humitat són contundents.

grup 20

Joan Sellás, a qui vèiem participant en moltes curses, acaba d’entrar per la meta. L’ha fet amb un temps de 39.12 arribant el el lloc nº 17.

grup 21 bona

Una parella ben coordinada fins i tot amb el vestuari! Aquest jovenet, crec que va ser el participant de menys edat. Tot un valent!

grup 22 bona

La coordinació amb els campaners de Cervera va fer que la cursa tingués una part final molt especial. Tothom qui volia va poder participar a la cronoescalada al Campanar. El temps els calculaven els campaners que organitzaven l’activitat. Aquesta col·laboració amb les dues entitats ha estat molt positiva. Ton Pedrós va fer el reportatge fotogràfic a dalt el Campanar. Tal com vam quedar m’ha passat algunes fotografies per posar-les al blog. Ja les veureu.

Amed Hfairi, a l’esquerra, ha arribat en 6è lloc i ha fet un temps de 34.39.

grup 22 abans

Mentre uns miren l’arribada dels corredors, altres estan a punt de finalitzar la cursa i els que ja l’han acabada esperen per pujar al Campanar.

grup 23

L’Ona Sociats ja ha acabat la cursa sent la primera dona en arribar. Pel que fa a la general ha quedat al lloc 36 i ha fet un temps de 45.36. Entra junt amb Ricard Ortiz a la posició 37 amb un temps de 45.36.

grup 24

La Tere Rauret, gran esportista de tota la vida, assoleix la segona posició pel que fa a l’apartat femení i la 38 de la general amb un temps de 46.32

silvestre 2

En Pep Ripoll, que ve d’un lloc sense boira com és Eivissa, no s’ha espantat i el vèiem així de rialler en arribar. Ha fet un temps de 54.29 arribant en el lloc nº 44.

silvestre 1 bona

Tothom es protegeix del fred com li ve de gust i, deunidó el que feia. Estan a peu de campanar esperant per pujar per l’escala nova.

grup 26 bona

La Tània Goodwin, acabada d’arribar d’Austràlia, que és on viu, està ben acostumada a córrer però no amb aquests desnivells dels afores cerverins. Arriba ben contenta i riallera en el lloc 47 i amb un temps de 59.11.

grup 25 bonasilvestre 4 bona

La Maria Raich, la Maria Puig i la Núria Castellà ja tenen la Sant SilvesTrail 2014 a la butxaca. Han arribat en la posició 55, 56 i 57 i els temps que han fet són: 63.19, 63.23 i 63.24.

grup 27

A més amb un somriure fantàstic!

grup 28 bona

A la Núria Castellà sembla que el fred no l’espanti. Anava amb una samarreta més aviat prima i foça escollerada. Molt valenta noia! El seu marit, Joan Vives, acompanyava la seva filla Queralt, fent la ruta caminant.

grup 29 bona

Una bonica imatge, protagonitzada per Oscar Gómez, en la que contrasta aquesta grisor de la boira amb l’esclat vermell del jersei d’aquest atlètic corredor.

fill rojas 1

Fent els tràmits d’arribada. Al fons els de la Creu Roja preparats pel que convingui.

fill rojas 3 bona

La filla de Joan Mora, l’home que  impulsa els escacs a Cervera, es diu Montse i està avesada a córrer triatlons. Properament anirà a Xicago a participar en una. Va trobar dura la prova perquè la modalitat que fa ella és per terrenys més plans. Viu a Mèxic i està passant les festes a Cervera amb la família. Ha arribat al lloc 45 fent un temps de 58.31.

silvestre 3

Aquí la vèiem amb el seu germà Roger Mora que ha arribat en la posició nº 19 amb un temps de 39.54

grup 31

Tanco el post amb la imatge d’aquest jovent que fan molt goig i que no els hi espanta el fred.

grup 32 bona

En el proper post continuarem veient més imatges d’aquesta cursa, que habitualment es celebra avui, dia de Sant Silveste en molts indrets del món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: