una mica de tot arreu

XIV Cursa Ciutat de Cervera 2014

Aquesta XIV Cursa ciutat de Cervera 2014 es va fer el diumenge 7 de setembre però he guardat les imatges per fer-ne un post a tocar amb la de Sant Silvestre i poder comparar la diferència entre ambdues activitats. He pensat que seria interessant veure el contrast climàtic, els nombre de participants, si n’hi ha molts que els trobem formant parts de les dues…

Recordem que aquest any hi havia dues possibilitats de recorregut: el tram llarg, de 10 km. i el curt de 5 km.

foto cartell cursa setembre

Alhora es va celebrar la 2ona Fira del Corredor que va comptar amb tot un seguit d’estands que presentaven i venien productes vinculats amb aquest esport.

Els Fondistes de Cervera són una associació modèlica i molt activa que gestiona tota la part esportiva dedicada a les curses. A més les seves principals activitats tenen un component solidari i, en el cas d’aquesta cursa, una part dels diners recaptats van ser per la Creu Roja per contrubuir a ajudar al projecte alimentari per infants.

La sortida.

sortida

sortida 2

Ambient estiuenc és el que vèiem, tot i seguint els corredors, mentre passen davant la Universitat. Com podeu veure en les següents fofografies hi va participar gent d’edats ben diferents. Joan Tarsà de Cervera.

cursa 1

A l’esquerra Juan Vives que ha participat en totes les edicions d’aquesta cursa. Tota un rècird!

cursa 2 bona

La joveneta de la dreta és Mar Montraveta, una gran esportista!

cursa 3 bona

Sisco Nogales i Lluïsa Márquez, en parella, acaben la cursa amb alegria!

cursa 6 bona

Hugo Figueras amb Jaume Carcasona, Regidor d’Esports, a la zona on feien massatges. En tenien cura els professionals de Fisiomed.

cursa 7 bona

Un cop havien arribat tots i totes els participants van tenir lloc, per primera vegada, curses infantils. Els més menuts, acompanyats dels pares i amb el dorsal ben posat, es van prendre seriosament la competició. En primer pla, David Garzón i la seva família.

cursa 8 bona

Aquest corredor, Xavier Noguerola, que sovint participa en les curses cerverines i que  l’havíem vist portant la seva filla, mentre corria,  en un cotxet que li anava bé per transportar-la, aquí, l’acompanya en la seva primera cursa.

cursa 9 bona

Com podeu veure va ser molt divertit mirar com s’hi esforçaven. Aquesta iniciativa dels Fondistes de Cervera és fantàstica i, molt educativa pel que fa a la vessant esportiva. Una bona manera d’introduir els més petits a la competició i a l’esport.

cursa 10 bona

L’esforç i les ganes marquen les seves expressions…

cursa 11 bona

Aquesta nena corre amb tanta gràcia i alegria que sembla que estigui a punt d’aixecar el vol, ja que ni toca de peus a terra.

cursa 12 bona

Arriba el moment de pujar al podi. Francesc Carbonell ha entrat en tercera posició pel que fa a la modalitat del tram llarg, amb un recorregut de 10 km. Reparteixen els premis Jaume Carcasona, Regidor d’Esports i persona molt vinculada a l’atletisme ja que, de jove, havia guanyat moltes curses a Catalunya i Espanya i havia format part dels Xafacamins. També ha participat en un parell de Maratons acabades amb un temps molt bo. Santi Figueras, President dels Fondistes de Cervera, comparteix amb ell l’entrega de premis.

cursa 13 bona

Hugo Figueras en segona.

cursa 14 bona

I Sergi Rodríguez ha estat el primer en arribar. Mireu quin goig que fan tots tres!

cursa 15

Aquestes són les guanyadores del tram llarg, amb un recorregut de 10 km. pel que fa a l’apartat femení. En primer lloc, Anna Riera del Club CA Canovelles.

cursa 16 bona

Ahmed Hfairi va quedar primer de la seva categoria. Un jove altíssim que està destacant en les seves actuacions esportives.

cursa 17 bona

cursa 18

cursa 19

cursa 20 bona

cursa 21 bona

cursa 22 bona

cursa 23 bona

Jordi Petit Gorro al podi, acompanyat d’Alba Pérez Garcia.

cursa 24

Unes cames perfectes, de model, i llarguíssimes, la qual cosa ha d’anar de primera per córrer bé i avançar ràpid amb passes ben llargues. És Núria Trilló de Joventut Atlètica d’Arbeca, guanyadora de la cursa del tram curt, amb un recorregut de 5 km.

cursa 25 bona

Guanyadores de la cursa curta del tram curt, amb un recorregut de 5 km.

cursa 26 bona

Entrega dels trofeus de la cursa masculina pel que fa al tram curt, amb el recorregut de 5 km.

cursa 27 bona

Jaume Carcasona entrega el trofeu al guanyador, Bashir Butt, dels Fondistes de Cervera.

cursa 28 bona

Amb la pujada al podi d’aquests tres esportistes, guanyadors de la cursa de 5 km., es va donar per acabada l’entrega de trofeus d’aquesta cursa Ciutat de Cervera. Ara caldrà esperar al mes de desembre per fer el reportatge de la Sant Silvestre en la que el sol i el bon temps hauran donat pas al fred i, possiblement, a les boires.

cursa 29 bona

Afexeixo aquestes fotografies que m’ha passat Santi Figueras, junt amb les les dues de la sortida. Gràcies per haver-meles cedit.

Tal com explicava en la fotografia en la que hi surt Xavier Noguerola acompanyant la seva filla gran, aquí teniu la imatge d’ell fent la cursa transportant el bebé.

fill alba

Una bonica imatge la d’aquesta participant.

noia

Els Bombollers que van col·laborar amb el seus sons.

bombollers

Les bessones, filles del President dels Fondistes, Santi Figueres, que ja apunten maneres. Cosa d’herència!

bessones

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: