una mica de tot arreu

Aparadors de festa (7)

Amb aquest post queda per tancada la sèrie dedicada aparadors de festa, així com també d’algun altre espai  públic, tots decorats per aquestes dates.

A Calçats Martí hi trobem un treball que és una filigrana. Les figures del pessebre, en blanc, combinades amb el to blau de les boles i les estrelles donen una llicó d’elegància i d‘imaginació.

calçats marti 2 reduïda

A l’altre aparador, els Reis d’Orient, barrejats enmig dels productes exposats, completen el conjunt de les figures més importants d’aquestes festes.

calçata  marti 1

Un pingüí damunt un tou de neu i una bonica branca blanca és un altre recurs adient per fer la decoració. El trobarem a l’establiment d’ordinadors SXinformàtica.

informatic 1

Un altre animaló que no pot faltar en temps de fred és el ren. A Rellotgeria Puig en trobem dos de molt bonics amb uns acabats plens de detalls.

puig rellotger 1

Un aparador en que el toc de Nadal complementa l’anunci d’una apartat oulet en el que hi podeu trobar coses a millor preu.

puig rellotger 2

El Pare Noel no és propi de casa nostra, tot i que ens el trobem en molts llocs. Aquest saluda des d’un balcó i ens pot servir per explicar als infants que, en altres països, per Nadal és el Pare Noel qui porta els regals, ja que allà no tenen tió.

albareda 4

albareda 1

El nostres fantàstics tions espien des de l’aparador de Supermercat Albareda. Conservem les tradicions de casa nostra!

albareda 3

Pastisseria Sangrá presenta un aparador ple de regals en els que els productes estrella d’aquestes dates, els torrons, no hi poden faltar.

sangra 4 bona

Posats dins de boniques cistelles, ben embolicats amb papers de colors vistosos

sangra 2

Van, sovint, al costat d’un bon beure que baixa bé en acompanyar-los.

sangra 5

Bernaus Herbes ens té acostumats a passar una estona davant els seus aparadors ja que, d’una manera continuada, la creativitat i l’habilitat en trobar les idees originals ens admira. Dono les gràcies a l’Eva que ha tingut l’amabilitat de passsar-me les fotografies del seu establiment.

bernaus herbes 1

Dono les gràcies a l’Eva que ha tingut l’amabilitat de passsar-me les fotografies del seu establiment que veureu a continuació.

Habiltualment els muntatges es fan amb objectes d’ús quotidià que, posats d’una manera concreta, recreen ambients.

eva 1

EVA 2

EVA 3

L’ús de peces de mobiliari o d’altres estris de tamany mitjà també s’utilitzen algunes vegades per crear un ambient.

eva 5

El racó de més festiu ens ve presentat amb un maniquí vestit amb roba de festa. Tot un encert la decoració del tot l’espai. I més, tenint en compte la quantitat d’aparadors que disposa l’establiment.

eva 6

Copisteria Travesser té un aparador no massa gran però que sempre llueix amb molt encert i en el que sempre hi pots trobar alguna idea sovint vinculada al que es ven en aquest comerç.

Damunt un tou de neu veiem diferents estoigs de cartronet que són ideals per posar-hi a dins un regal.

travesser 1 bona

Aquesta manera de presentar la paraula Nadal resulta molt creativa i original.

travesser 2 bona

Un arbre fet amb cartró ens atansa a una manera més moderna de presentar aquest símbol tan estés en aquestes festes.

travesser 4 bona

Tanco el post amb una botiga que ens porta sons musicals, Sol major, ja que les cançons i la música, que sempre són importants, en aquestes dates encara més.

Donar un tomb per aquest establiment és una sorpresa ja que és difícil imaginar que es puguin trobar tantes coses en objectes comuns i que totes tinguin un toc musical.

Al costat de la peça clàssica, amb fusta avellutada, trobem aquests detalls plens de color que donen vida en aquest racó.

 

sol major 1

Una mica de tot…amb la música.

sol major 2

Bosses i corbates…res s’escapa en transmetre un missatge musical.

sol major 3

Aquesta tauleta té un encant especial amb totes les peces que la decoren. Molt nadalenca, la ceràmica blanca i negra queda contrastada amb aquesta tela tan encertada El to rosat i les estampacions daurades de la tela acaben de donar el toc perfecte a aquesta composició.

sol major 5 bona

La típica flor de Nadal, la ponseitia especialment la de color vermell, és la que associem sempre amb aquestes festes tan entranyables.

sol major 4

Si m‘he deixat algun establiment amb aparadors decorats i algú m’avisa miraré d’incloure’l en aquesta selecció de set posts.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: