una mica de tot arreu

Quan el paisatge és tenyeix de colors (1)

Ja fa temps que dic que Argentina és el país d’Amèrica que té més belleses naturals. Sobre 10 respecte a tot el continent en tenia situades 4 dins Argentina. Després d’haver visitat aquesta part importantíssima de la cordillera dels Andes, que comença en les terres pintades que podreu veure avui i, arriba fins a l’accés al mirador de l’Aconcagua i a la visió del cim, dic que a aquest país, que ja considero una segona pàtria pel bé que el conec i les vegades que l’he visitat, li dono 5 espais entre els 10 millors de tot Amèrica. Són uns paisatges excepcionals i, tres d’ells, formen part de la llarguíssima  cordillera que, decantada a la banda del Pacífic recorre bona part d’Amèrica del Sud.

Anem a conéixer aquest espectacular tram de la cordillera dels Andes.Primer de tot cal arribar a Mendoza, cosa que vol dir travessar en línea quasi recta des de l’Atlàntic, de Buenos Aires, fins a Mendoza, una gran ciutat que és el punt d’arribada per accedir a la zona de l’Aconcagua. De Mendoza cal anar a un petit poblet anomenat Uspallata que jeu a l’ombra del cim més imponent de tot el continent.

Per fer un tastet del que seran els colors, el paisatge i les formacions rocoses de la cordillera és molt interessant anar a fer una excursió per la precordillera fins el Cerro Colores, gaudir amb tota la gama de colors que ofereix el paisatge i, pujar a dalt del cerro, que no és massa alt, però des del que es veu els cims dels gegants que passen dels 6000, entre ells l’Aconcagua.

És una passejada fantàstica que podeu fer, molt minimitzada, tot i mirant aquestes fotografies. Atureu-vos i gaudiu amb les textures i els colors, que per aquí a Europa no tenim res que se li assembli ni de lluny. De molt lluny, potser algun racó d’Islàndia

colores 5

colores 9

colores 7

colores 4

retallada 3

colores 8

carme cerro colores

colores 3

retallada 1

Des de dalt del cerro es veu com espien els cims més alts de la cordillera. L’Aconcagua és el segon mirant de dreta a esquerra. Quan hi estarem més a prop, en el post que hi sortirà el mirador, el veureu molt bé.

cerro aconcagua

colores 2

retallada 4

A baix, molt petit, el cotxe de lloguer.

colores 10

colores 6

colores 12

colores 13

colores 15

retallada 2

El post de demà seguirà amb imatges d’aquesta zona de la precordillera per tal de que pogueu tenir una visió de com els colors i les formacions rocoses van canviant al llarg de tot el camí no assemblant-se per res les unes amb les altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: