una mica de tot arreu

Demà, una jornada històrica

Portem molt temps preparant-nos per la data històrica del 9 de novembre. Són moltíssims els indrets de Catalunya que aquests darrers dies s’han vestit de groc. Aquestes imatges que veureu a continuació volen deixar constància gràfica de com, en els punts més emblemàtics de la ciutat, el groc s’hi ha deixat veure.

Cervera, la bella, té uns elements fantàstics per fotografiar-la. És per això que aquestes taques de llum, personalitzades en aquest color que la simbolitza, escampades arreu de la ciutat ens donen una visió que caldrà recordar. Aquest blog vol ser una mica el recull de les vivències d’aquesta ciutat. Sempre, la majoria de coses rellevants que tenen lloc a Cervera, es prioritzen, per tal de que quedin en la memòria i el record.

No cal dir que demà caldrà fer un seguiment de la jornada històrica que ens espera. Una jornada que serà participativa i serena i en la que Cervera, podrà mostrar al món, afegint-se a altres centenars de pobles i ciutats, el que desitja el poble català.

Que tinguem totes i tots un bon 9N !!!!!!!!

 

groc 2

groc 16 bona

groc 17

groc 6

groc 7

groc 8

La bandera d‘Espaya ja no acompanya.

groc 9

groc 10

groc 11

groc 12 bona

groc 13

groc 14

groc 15

groc 18

groc 19

La mainada, celebrant la castanyada

groc 20

groc 21

groc 22

L’artista cerverí Xavi Badia és l’autor d’aquesta obra efímera pintada a la paret exterior del pavelló.

groc 4

groc 5

ARA ÉS L’HORA del SÍ i SÍ !!!!!!!!!

groc 3 bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: