una mica de tot arreu

Un mix entre Ibiza Trendy i Cruïlles medieval

Cruïlles és un poble del Baix Empordà amb una estructura totalment medieval i amb un perfil que no s’oblida La seva torre medieval, desafia a la del Campanar i, ambdues mostren una dualitat d’elements arquitectònics, enfilats cel amunt, molt difícil de trobar en altres indrets.

És un llogaret on els pous hi tenen gran protagonisme. Només arribar ja et trobes els primers, en aquest cas, a la vora d’una vella paret de pedra.

cruïlles 1

Quan el sol llepa les construccions de pedra els hi dóna un valor afegit que…

crui 15

… no tenen quan la llum daurada del capvespre les abandona.

crui 2

L’impacte visual que ofereix Cruïlles ve donat per aquesta torre.

crui 3

És la torre de l’homenatge de l’antic Castell de Cruïlles.

crui 4

Està feta amb carreus escairats de pedra sorrenca de color cigronós fins una alçada de 13 metres. A continuació hi ha una franja de 4 metres feta amb riarencs i, el darrer tram, s’assembla al primer.

crui 5

Pur contrast de formes geomètriques i d’èpoques històriques.

crei 16

crui 17

En aquest poble medieval, on la pedra domina les construccions, les portes de fusta contrasten amb l seu color i textura, enmig de la sobrietat de les parets.

crui 7 bona

crui 10 bona

crui 11

Els pous enamoren. Tapats, per la seguretat i, embellits amb plantes es troben arreu.

crui 12

crui 13

L’estiu afavoreix aturar-nos i distreure’ns una mica amb l’anomenat steet style. Un mix entre Eivissa i Cruïlles no pot ser més oposat! Ibiza Trendy és una empresa que gestiona i crea webs i que treballa en publicitat, entre altres coses. També disposa d’una tenda one line amb un ventall de productes especials, diferents i molt difícils de trobar ja que són treballs de creadors autòctons, d’artesans que viuen a l’illa així com  de peces úniques d’importació. El senalló és d’Eivissa Bagús que col·labora amb Ibiza Trendy.

cruilles 1 bona

La casaca, feta amb un ante finíssim de qualitat extra i tenyit amb una gamma variadissima de colors naturals, està fet a mà. Els dissenya un artesà francès que viu a l’illa. aquest és el model més senzill. Fa peces realment espectaculars, treballades amb plomes i altres elements decoratius, però amb un preu ja bastant elevat. Comercialitzat amb el nom d’Oclok ho trobareu a Ibiza Trendy junt amb l’altra peça estrella, les faldilles mini, que són precioses!

steet 2

Treballa a la perfecció l’ús de les tisores que domina amb mestria.

street 4

Ibiza Trendy treballa amb peces especials que preocedeixen de diferents països. Aquesta polsera i l’anell, estan fetes a l’Agfanistan.

street 1

Aquest penjoll, ben espectacular, està treballat artesanalment, i també procedeix de l’Agfanistan. Entreu a Ibiza Trendy si voleu gaudir amb peces diferents i úniques !!!!

street 6

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: