una mica de tot arreu

70a Fira de Sant Isidre, 2014. Els nostres comerciants. (5)

El pavelló polivalent va acollir tot un conjunt d’estants en els que hi vam poder trobar tot un seguit de comerços vinculats, quasi tots, a Cervera. Els uns disposen d’establiment propi i els altres treballen d’un forma més personalitzada i tots esaven allí per donar a conéixer el seu producte.

Comecem amb la coneguda consultoria de bellesa, Mary Kay, que, sense tenir establiment propi, desevolupa la seva activitat professional per mitjà del l’atenció personal i el contacte directe amb la clienta.

com 1 bona

La psicòloga, Gemma Sala, atén les consultes que li fan sobre aquest gabinet d’atenció personalitzada.

com 2 bona

Acadèmia Madern presenta totes les possibilitats, que són moltes, per realitzar qualsevol tipus d’aprenentatge a les seves aules.

com 3 bona

Mundijoc, la botiga dels nens i nenes, exposava una selecció de joguines. Un apartat el dediquen a tots els objectes dedicats a Marc Márquez.

com 5 bona

com 4 bvona

Pipó Serrallers, ens conviden a veure els acabats impecables dels treballs que ofereixen. Aquesta finestra, d’aire rústic, n’és una mostra.

com 7 bona

com 6

Over Bear Travel tenen agència de viatges a Agramunt, Tàrrega i Cervera i s’han especialitzat en grans recorreguts a la carta o sigui fets a mida segons les necessitats del client.

com 8 bona

Un exemple: Què voleu anar a Purmamarca, al cor de la cordillera andina, a visitar el Cerro de los siete colores? Doncs allí us portaran.

purma

Aquest establiment ofereix un ventall de possibilitats vinculades amb un treball de tipus artesanal. Des d’arreglar unes sabates fins a retapissar un sofà malmés.

com 14

Una nova empresa es presentava a la Fira, Cervera aventura. Ofereix tot un ventall de possibilitats pel que fa a qualsevol esport en els que l’aventura n’és un component bàsic. Tingue-ho en compte per pensar en comiats de solter@, en trobades familiars…

com 16 bona

com 30

El parquet és un material excel·lent , càl·lid i bell, amb el que cobrir els terres dels nostres habitatges. Personalment m’encanta i fa anys que en gaudeixo. Bon conductor del calor, amb una estètica molt reexida i amb la possibilitat d’escollir dins una amplíssima gamma de colors i textures el parquet és una opció perfecta.

com 17 bona

com 18

La Bea Barrientos de Les Voltes presentava tot un conjunt de treballs, especialment els realitzats amb ceràmica, material que domina amb art i gust.

com 19

En el mateix estant l‘Humi presentava, entre altres coses, uns saquets que tenien una finalitat terapèutica: es podien calentar al microones i posar-los després al voltant de les cervicals per aliviar el dolor o per alleujar el cansament d’aquesta zona. Els fa ella artesanalment.

com 31 bona

La tercera artista que compartia saquest estant, Isabel Badia, ens seduïa amb la bellesa d’aquestes peces que ella dissenya i realitza artesanalment. A tenir en compte quan necessitem fer algun regal especial. segur que agradarà.

com 32 bona

Sol Major, presentava un conjunt d’objectes relacionats amb la música. Tots tenien el seu encant però aquesta llibreta amb el logo de l’establiment cridava l’atenció per l’atractiva que és. Un regal per fer a tothom, tant si s’està vinculat al món de la música com si no.

com 20

Aquesta botiga em té el cor robat. I la visito més del que caldria. El Món de les Xuxes ens ofereix colors i sabors que agraden a la majoria.

com 21 bona

com 22 bona

Jaume Cardona, una fusteria de tota la vida, ofereix els seus productes vinculats a la construcció i rehabilitació de vivendes.

com 23

La informàtica ha entrat sense avisar a les vides de quasi tothom. Una bon servei és el que ofereix el Josep Mª des del seu acollidor establiment al centre de Cervera.

com 26

La Dolors Campistrou, vinculada a la banca per la seva professió, té un tarannà d’artista i creadora que, al llarg de la seva vida, l’ha impulsat a desenvolupar-se en diferents aspectes de l’art. A la fira presentava diferentes complements del vestit personalitzats amb els seus pinzells. Aquí podeu veure uns foulards de seda natural, que són peces úniques.

com 27

La seva mare, que és una experta amb el ganxet, fa flors de diferents formes i models. Cosides a una samarreta l’embelleixen i personalitzen.

com 10 bona

Bellesa i bijuteria es donaven la mà en aquest estant on podies comprar tot el que s’hi exposava.

com 11 bona

com 28

No hi podia faltar a la Fira l‘Associació de Comerciants. Aprofitava per presentar el cartell de la campanya d’estiu junt amb els premis que es donaran. El primer aquest orignal i atractiu vehicle.

com 12 bona

com 13

L’estant d’Essència Laia Arbós impactava per la seva grandària i per l’atractiva decoració d’aires orientals que l’embellia. Podreu gaudir d’una oferta completa i variada pel que fa als serveis d’aquest establiment.

com 15

com 29

Adib Navarro exposava una part de la seva obra en la que domina un traç ple de color i d‘energia.

com 24 bona

Aquest establiment ja fa un temps que ofereix els seus productes a Cervera des de la seva botiga situada a la rotonda. Uns productes cada vegada més necessaris i útils, degut a l’envelliment de la població.

com 25 bona

Els posts d’aquesta setmana han estat tos dedicats a la Fira de Sant Isidre, un esdeveniment important i del que cal donar informació. Excepcionalment, demà trobareu el darrer post dedicat a aquesta Fira per poder tancar el tema ja que la setmana vinent cal donar relleu a altres activitats rellevants programades per aquest cap de setmana. Tingue-ho en compte.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: