una mica de tot arreu

Escola Bressol La Baldufa

Dissabte passat em van convidar l’Amaia Llona i l’Imma Àvila a visitar l’Escola Bressol que gestionen elles dues i que porta per nom La Baldufa.

Al trapassar la porta del carrer s’entra a un pati, alegre i encatifat de verd, on ja comences a endevinar que estàs en un món d’infants.

bal 23

La recepció et rep amb un esclat de color que dóna alegria a l’entrada.

bal 25

Fa molta gràcia veure aquest moblet amb les sabates tan ben arrenglerades. És el calçat que porten els nens i nenes per estar dins l’Escola Bressol..

bal 24

Des de la finestra ja hem vist el món de color que ens espera quan deixem el vestíbul.

bal 20

Què boniques aquestes bates totes iguales i penjades sota la fotografia i el nom de qui se les ha de posar!

BAL 19

Entrem en un món on el tamany i color tenen una percepció molt diferent a com estem acostumats en la nostra vida quotidiana. Aquesta zona de la planta baixa és la que acull els nens de 2 anys. Aquí podeu veure el racó destinat a lectura.

bal 21

Un altre detall del racó de lectura.

bal 22

Zona de treball.

bal 14

Cada nen disposa d’un caixonet on guarda les seves coses identificat amb el nom. Aquestes caixetes estan pintades amb uns colors molt bonics i tota l’ambientació és plena de detalls.

bal 13

Un bany peculiar fet a la mida dels seus usuaris. Aquests elements tan diminuts fan molta gràcia!

bal 11

Tot l’espai és preciós, els colors alegres alhora que tranquils, la llum entra per tot arreu filtrada per unes boniques cortines i la seguretat, cuidada al màxim. La barana blanca marca la frontera entre la planta baixa i l’escala que porta a dalt.

bal 12

Tots els elements decoratius i de joc estan triats seguint un criteri pedagògic molt encertat.

bal 10

Gandules per descansar, una manera molt original de presentar les fotografies i una jirafa bocaterrossa és el que trobem a la zona que separa la part dedicada als bebés de l’espai pels d’un any.

bal 9

Un espai tancat amb vidre és el lloc destinat a canviar els més petits i petites.

bal 1

Aquest prestatge amb les capsetes és com el de la primera planta però aquí que els usuaris de la Llar són més menuts, es pot veure que estan protegides amb metacrilat.

bal 3

Detall de les cortines. Precioses! Si l’estètica és important més ho és la seguretat. Fixeu-vos com protegeixen els radiadors.

bal 2

Una altra d’aquelles miniatures que fan somriure. Sembla com si fessim un tomb per una caseta de nines.

bal 8

Aquestes properes imatges corresponen a la zona dels bebés. No us perdeu detall de tot el que hi ha: cadascun té la seva mascota, el seu xumet…

bal 4

bal 5

bal 6

bal 7

A la part del darrera hi ha una terrassa amb una vista espectacular. Les muntanyes pirinenques, al fons, encara es veuen ben nevades,

bal 27

L’espai, amb joguines per entretenir-se a l’exterior, és fantàstic per gaudir en totes les estacions de l’any. Ara, tapissat de verd, ens transmet un missatge de primavera.

val 26

Hem fet una visita per aquesta Escola Bressol que s’assembla a un conte. Com si, obrint un llibre, un món de màgia entres pels nostres ulls.

El que heu vist és una part de tot el que representa el projecte educatiu d’aquesta Llar d’Infants. Seria molt llarg explicar tot el que vaig saber sobre la manera de gestionar i de treballar amb els més petits de tots. Demà podreu veure un altre post amb el nens i nenes dons la LLar La Baldufa.

L’Escola Bressol La Baldufa és un projecte que té dues protagonistes: l’Amaia Llona i l’Imma Àvila. Dues magnífiques professionals que fan una feina molt ben feta en un entorn immillorable. Cal felicitar-les per haver creat aquest meravellós espai i per tirar-lo endavant amb tan encert.

bal 15

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: