una mica de tot arreu

Càritas Interparroquial de Cervera premi Sikarra 2014

El dissabte passat tingué lloc al Cafè de Tarroja l’entrega del tercer premi Sikarra, que promou el Fòrum Espitllera i la Fundació Jordi Cases i Llebot, a l’entitat Càritas Interparroquial de Cervera.

Càritas és una entitat formada per un grup de dones i homes que hi dediquen el seu temps sense cap retribució i que centra la seva activitat en projectes d’atenció a la família, a la vellesa i a la infància, amb especial incidència a les famílies que han perdut la llar i al col·lectiu de persones amb problemes laborals, als quals atén amb el suport de la Fundació privada Xavier Paules.

Demano disculpes per la qualitat de les imatges que veureu. Un problema a la màquina va fer que la nitidesa i els colors hagin quedat molt per sota del que toca. Si no fos perquè el premi està dedicat a Càritas, de cap manera les utilitzaria per un post, però crec que l’entitat es mereix que es doni informació sobre aquest fet en aquest blog que rep moltes visites.

L’obra reprodueix en una grisalla el motiu del revers de la moneda Sikarra i està integrada dins el perfil d’una espitllera de fusta. És una escultura de l’artista Anna MarínGálvez titulada “Esguard alliberat”.

ca 1

El presentador espera el seu torn.

sikarra 4

L’alcaldesa de Tarroja fent el seu parlament. Val a dir que la sala, especialment l’escenari, estava decorat amb molt gust, cosa que els organitzadors de l’acte van agrair i valorar.

sikarra alcaldesa

El president del Consell Comarcal, atés que és un premi dins l’àmbit segarrenc, diu unes paraules.

sikarra marquilles

La fotografia no aconsegueix mostrar l’elegància i el flaire de primavera que desprenien aquests ametllers florits que es barrejaven amb algun estri de pagès.

sikarra marquilles 2

El Sr. Terribas parla del que representa i fa aquesta entitat, Càritas, per les persones amb necessitats.

sikarra 5

Xavier Rivera acaba d’entregar el premi a Dolors Calafell, actual presidenta de Càritas. L’acompanyen Marta Doménech i Mercè Segués que també havien estat en aquest càrrec. En nom de la Parròquia Mn. Antoni Bonet que fou president de l’entitat durant els anys que va estar de rector a Cervera i Mn.Gaspar en representació de l’equip parroquial actual.

sikarra 7 bona

Dolors Calafell ha dedicat molts anys a aquesta entitat i, des de ja fa bastant temps, n’és la Presidenta. Un càrrec de responsabilitat i de treball intens i continuat que ella gestiona amb èxit oferint desinteressadament la seva col·laboració en aquests projectes que Càritas tira endavant i que, en els temps actuals, són més necessaris que mai.

sikarra 8

Albert Turull, a la dreta de la imatge, havia fet, abans de l’entrega del premi, una intervenció salpebrada amb algunes anècdotes personals entranyables i que, com sempre, va enllestir deixant el llistó ben alt.

sikarra 9

Acabat l’acte la gent comença a abrigar-se, ja que el dia era ben rúfol, per anar a visitar La Garbiana.

ca 2

El premi vist pel darrera. Bellíssim!

sikarra 12 bona

A l’acabar l’acte es va poder anar, en una visita guiada que va ser molt interessant, a l’obrador de producció ecològica de la cooperativa agrícola de Tarroja, La Garbiana.

sikarra 23

Quan la sala va quedar buida, de seguida es va preparar pel sopar, al que hi vam assistir unes cinquanta persones.

sikarra 22

Els actuals gestors del Cafè de Tarroja han agafat fama pel bé que s’hi menja. Una vegada més ho vam poder comprovar. Un sopar exquisit va tancar aquest acte.

sikarra 20

 ENHORABONA A TOTA LA GENT DE CÀRITAS !!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: