una mica de tot arreu

Espai Cesc Font (1)

Avui toca entrar a l’habitatge de l’artista cerverí Cesc Font Raich. El títol del post és el mateix que el de la exposició que es va inaugurar dissabte amb tan èxit. Aquesta setmana podreu gaudir amb les imatges d’aquest acte.

Entreu en aquest edifici espaiós i lluminós i gaudiu amb la visió general d’aquesta manera de transformar un espai, així com també, entreteniu-vos amb els detalls que n’hi ha un munt.

L’entrada a la casa és molt gran i dóna una primera impresió que impacta. Al fons, l’escala, ampla i plena de llum, condueix a la primera i segona planta. Les portes, tant els cancells com les de l’interior de la vivenda, també són per aturar-s’hi. En fi, no cal explicar el que podeu veure ja que una imatge val més que mil paraules.

Aquestes fotografies no estan ordenades en el sentit del camí que un fa des de que entra a l’entrada fins que accedeix a la terrassa, des d’on es poden contemplar unes vistes de Cervera i del Pirineu sense cap edificació que hi destorbi.

Les fotografies estan barrejades i vosaltres ja les anireu situant. Passeu doncs i gaudiu!

ai 1

bona bona cesc

ces 1

ces 3

ces 4

ces 10

ces 11

ces 9

ces 2

ces 47

ces 50

ces 51

ces 17

cesc detalls 3

ces 23

ces 7

ces 13

ces 12

cesc gat

El mirall retorna la imatge amb tots els colors relaxants i alegres que il·luminen aquesta casa encara que el dia sigui rúfol o emboirat. Ha estat un plaer haver pogut passejar per aquest habitatge fotografiant alguns dels seus racons. Dimecres hi trobareu al blog la segona part d’aquest reportatge.

cesc carme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: