una mica de tot arreu

“Marea verda” a les Balears. Eivissa (2)

Ahir, fins ben tard, encara estaven reunides les parts implicades en el conflicte per tal de trobar una solució. No s’acceptarà de cap manera la imposició d’aquest TIL que Bauzá vol que es dugui a terme. Caldrà esperar les darreres noticíes que vagin arribant i tenir l’esperança de que el conflicte s’acabi.

El cansament d’ambues parts era evident i la manera de fer d’aquesta gent del PP del tot irresponsable. És completament perjudicial pels alumnes que els seus professors hagin encetat el curs amb aquests problemes, en els que s’han hagut de volcar per solucionar-los, en detriment de dedicar el seu temps en la preparació del nou curs que es presenta. Pels PPs tot val per disminuir la influència de la llengua catalana a les illes Balears. Ja han fet un altre pas i, per decret, han aconseguit que no sigui necessària per accedir al funcionariat. Treballen en direcció cap un objectiu molt clar: castellanitzar el màxim possible i tan ràpid com es pugui, sense que els hi importin els que s’oposen a aquesta invasió.

Pel que fa a que la manifestació de diumenge en el sentit de que, des del govern balear es va dir que s’havia polititzat, jo que vaig estar a la de Eivissa, puc assegurar que de cap manera. Com podeu veure en aquest post l’única reivindicació que es feia era en defensa de l’escola i contra aquest absurd projecte d’ènsenyar en tres llengües, quan el professorat no en domina una d’elles. Un despropòsit que els pares volen frenar ja que els seus fills no es mereixen rebre aquest desgavell amb el que s’ha enrocat el tal Bauzá.

L’única bandera que es va poder veure a la manifestació a Eivissa.

eivissa 2

Llegiu els missatges de les pancartes i veureu el que es demana.

ei 11 bona

ei 12 bona

ei 20 bona

ei 25 bona

Per com estan escrits aquests mots entenem la barreja que resultaria d’un projecte pel que els docents no estan preparats. A qui se li ha demanat que ha de saber anglès per ensenyar? Els especialistes en aquesta llengua ja fan la seva feina però tots els altres mestres què hi han de fer?

eivissa 31

ei 24 bona

El que es demana segueix totalment allunyat de qualsevol consigna polititzada!

ei 15 bona

ei 17 bona

Qualsevol lloc serveix per demanar el que és just!

eivissa 30

eivissa 33

Hi havia molts manifestants que portaven infants ben petitons. Però el temps passa ràpid i, si no es talla aquest despropòsit, dintre de quatre dies els que ara són bebés seràn també conillets d’Índies en aquest ball de bastons contra la llengua catalana que els hi obligaran a ballar.

L’estilisme, amb el  verd com a distintiu, va donar imatges on la variació i diferència de tonalitats d’aquest color era una mostra de com tota aquesta gentada que va participar a la manifestació, també variada i diferent, tenia un sol objectiu per revindicar, un sol “verd” pels seus fills que es traduïa en qualitat, coherència, preparació i professionalitat pels mestres que han d’educar els seus fills.

ei 22 bona

Cosa que a José Ramón Bauzá no li entra al cap.

ei 10 bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: