una mica de tot arreu

Calella estimada

Aquests tres darrers posts de comiat, ja que el cap de setmana marxo de vacances i estaré uns dies sense publicar al blog, els dedicaré a tres llocs d’aquells que val la pena d`anar. Començo avui amb Calella, al cor de la Costa Brava i on fa trenta anys que cada estiu hi faig alguna estada i on hi tinc una colla d’amics. Conec bé i m’encanta aquesta zona de Catalunya i sempre dic que si tornés a néixer triaria viure al Baix Empordà però sense la tramuntana…

Quan es parla de les platges de Palafrugell, ciutat sense accés al mar, sempre surten els noms de les anomenades platges d’aquesta urbs i que són: Calella, Llafranc i Tamariu. Els tres indrets són llocs encisadors però Calella, vista tant des de llevant com de ponent, s’emporta el premi. I a l’estiu, amb tot l’escampall de vaixells aplegats davant les seves cales, se’ns mostra amb un encant indiscutible.

Aquí la veiem des de la banda de Sant Roc.

calella 3

calella 1

Aquesta cala és Port Bo, un racó molt conegut perquè, cada any, al mes de juliol s’hi fa la famosa cantada d’havaneres. L’escenari és un vaixell que, ancorat prop de la platja, acull els diferents grups que hi participen. És un dels espectacles d’estiu dignes d’anar a veure, especialment si hi tens algun amic i pots escoltar la cantada des d’alguna barqueta.

calella 2

El verd arriba arran d’aigua i és un valor afegit a la bellesa d’aquests indrets.

calella 4

calella 5

calella 6

Al centre del poble hi ha l’església, blanca i senzilla, amb el seu campanar que busca aquests cels tan blaus i nets.

calella 7

Contrast de colors.

calella 8

calella 9

La platja del Canadell. Al costat oposat de Sant Roc.

calella 10

calella 11

Arrecerat en aquesta entrada de mar i ben aprop de Calella, hi ha Llafranc. Els acantilats són magnífics però cal estar alerta. Aquest ram de flors que hi ha damunt la roca és en record d’un que es va apropar massa al precipici i es va estavellar.

calella 14

Girona és terra de senyeres i n’hi ha per tot arreu. Aquesta l’han posat dalt d’una torre, que forma part d’un hotel, des del que es veuen unes vistes meravelloses. Ens acomiada, esperant poder fer algun altre post d’aquests indrets i, convidant-vos a recórrer el Camí de ronda que surt des d’aquí i que és fantàstic!

calella 15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: