una mica de tot arreu

Aquest any, per Sant Magí, pintem

El cerverí, Jordi Sàrries, fa molts anys que té cura, d’una manera desinteresssada, del disseny del cartell de Sant Magí. Per aquestes dades sempre espero veure quina se n’ha pensat per la propera festa del sant. El cas és que pel que fa al 2013 ja sabia de què anava. Resulta que la seva idea tenia que veure en fer un treball previ que havien de realitzar les nenes i nens del nostres col·legis de Primària. Per tant, ja havia vist els cartells, sense pintar. Per tenir-los endegats només calia posar-hi color.

Em vaig adonar que, una vegada més, el Jordi fa ús de la seva capacitat de sorprendre, animant, en aquesta edició, a personalitzar cada cartell. Amb l’expressió de Posem color a l’estiu, el ruquet demana un, Pinta’m! que convida a que la imaginació es posi en marxa i els encarregats d’acolorir cada cartell realitzin una petita obreta d’art. Fins a dos-cents quaranta se n’han pintat! i això vol dir dues-centes quaranta maneres de veure el ruquet des de diferents aspectes, amb resultats finals ben personalitzats.

Cal felicitar el Jordi per aquesta sorprenent i atractiva manera de publicitar la festa de Sant Magí implicant els joves artistes de casa nostra. Busqueu aquests cartells per diferents punts de la ciutat i gaudiu amb els colors amb que han pintat l’estiu a través de la figura entranyable del ruquet.

Més endavant, amb els més curiosos i sorprenents, miraré de fer-ne un altre post dedicat als infants. No cal dir que aquest també va dedicat a tots aquests “pintors” que han acolorit el cartell.

ruc 1

ruc 2

ruc 7

En trobareun alguns de signats i altres d’anònims. En aquest es veu ben clar el nom de qui l’ha fet.

ruc 6

ruc 9

ruc 4

La creativitat aplicada amb una bona dosi d’imaginació dóna resultats sorprenents.

ruc 8

ruc 3

ruc 5

ruc 10

2 comments

 1. cels

  Fantàstic blog, felicitats.
  Ja estic desitjant veure les fotos de Sant Magí.
  Per cert, coincidències de la vida amb pocs dies de diferència et vaig conèixer a tu i al teu germa a un lloc molt poc transitat, a la petita ermita de Mas Claret.
  Sóc el Cels el corredor k va arribar tard, jeje.

  • Demà les començarçe a baixar. Per tant ja t’hi veuràs perquè les de l’anada a la Brufaganya són les primeres.Gràcies pel que dius del blog. La veritat és que té moltes visites i això ajuda a seguir amb ganes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: