una mica de tot arreu

El carrer Combat, un esclat

Durant els dies 15 i 16 el carrer Combat ha estat un esclat de gent, d’activitat, d’iniciativa, de festa, de gresca, de programació, d’empreneduria, de folklore, de dansa i ball.. amb una quantitat d’ofertes i de serveis per tots els gustos. I el que ha quedat clar és que, si s’organitzen coses la gent respon i hem pogut veure com totes les activitats han sigut molt lluïdes gràcies a aquesta gran quantitat de visitants que han passat aquests dos dies pel carrer mentre assistien als diferents actes programats en motiu de les festes del Barri dedicades a la Verge del Carme. També val a dir que el temps, que mana del tot en el que es fa a l’aire lliure, s’ha afegit a la festa i ens ha donat una temperatura ideal tant de nit com de dia.

Les botigues al carrer

Aquestes paradetes, que sovint associem a la fira de Nadal i per tant al fred, ens han acompanyat aquests dos dies amb les pinzellades de color dels seus toldos i ens han deixat el record de dies assolejats i estiuencs.

combat 7

La iniciativa de muntar punts de venda al carrer ha estat un èxit.

combat 8

Aquesta parada oferia un treball fet per una dissenyadora catalana i confeccionat totalment per gent d’aquí amb un sou just.

combat 1

Diferents parades oferien els seus productes: en primer terme samarretes de disseny de Luar.B, embotits de producció pròpia i molt ben presentats, damunt unes tovalles de quadrets vermells i blancs, a Xarcuteria Vila, pintures i petits electrodomèstics, amb una mostra del seu funcionament i un tast de llimonada molt refrescanc i bona, a Graells Bergadà, material de vestir i d’esport, amb la qualitat que ofereixen sempre  a Truga esports, Pastisseria Colom exposava una selecció dels seus elaborats productes de qualitat i Dormebé tenia a la seva parada material de petit format, del que fa un bon servei perquè tots estem més còmodes. I cal donar la benvinguda a una nova botiga que celebrava la seva primera festa de barri, Món de l’Art, on la Montse, molt ben acompanyada de moltes de les alumnes, presentava treballs fets al seu taller amb gust, enginy i molta creativitat.

combat 9

Amb aquesta peça tant vistosa ens va quedar clar que, anar a aprendre a teixir, ens anirà  bé per portar moda a preu assequible. La presentava Sylvia, des de la seva botiga de labors i de treball artesà.

combat 11

Flors Noemí ens donava, una vegada més, una lliçó de bon gust amb els seus muntatges florals.

combat 12

Disbo, conegur com el super de la Pilar exposà un conjunt de productes molt llaminers i de qualitat.

combat 13

Anna Maria va fer les delicies dels més petits. Una mostra de joguines donava color i il·lusió en aquest espai. Cal felicitar a la família per la bona disposició en l’organització i pel treball realitzat en tots els aspectes de la festa, tant pel que fa al muntatge com a la recollida. Gràcies!

combat 14

La màgia de les pedres i els seus simbolismes et feien parar en aquesta botiga, Armonia,  que sempre presenta uns aparadors molt atractius.

combat 16

Menta va treure una gran varietat de sabates, roba i complements. Un vegada més vam poder veure que la seva oferta és variada, assequible, actual i triada amb molt gust.

combat 17

A la perfumeria Gotta cridava especialment l’atenció el “must have” d’aquest estiu: els pintaungles. Una col·lecció plena de color, que acompanyada d’altres productes, ens donaven la idea del bon servei que ofereixen amb la variada oferta de que disposa aquesta tenda.

combat 18

Tal com estava anunciat “el Campanar” es disposa a preparar el primer acte d’aquesta nova activitat batejada com Capvespres al carrer. Les taules, preparades amb un mantell i amb un gerret amb espígol, esperàven que es fes tard per acollir els assistents. Mentrestant la gent les anava ocupant en uns dies en que l’assistència de clients ha estat màxima.

combat 5

El grup del Centre Excursionista de la Segarra que va tenir cura de l’activitat Carros de foc va preparant la gran pantalla per passar les imatges i, el públic, ja comença a agafar lloc.

combat 6

Aquesta activitat es va fer a la Cafeteria el 24 de maig i, veient les possibilitats que tenia com a activitat de carrer, es va demanar si es podia repetir per les festes del Carme. I així ha estat. L’èxit de públic, 70 persones, ens va sorprendre i més fent-se per segona vegada. Agraïm als assistents la seva presència i ens alegrem de que gaudissin amb aquestes magnífiques imatges que anaven acompanyades d’una música, triada amb molt encert, per Sara Ribera que va ser l’encarregada de la presentació i de respodre a les preguntes del col·loqui que va tenir lloc a l’acabament.

combat 1 bona

Els fanalets amb espelmes i els ramets d’espígol als gerrets donaven un plus de caliu a un espai que va quedar magnífic com a marc d’aquesta activitat que inicialment va estar programada en record de Toni Nadal. A finals de juny va ser l’aniversari de la seva mort, que va tenir lloc precisament en un tram de la ruta Carros de foc. Si preservem el seu record i el tenim present no oblidarem aquest cerverí que tant va fer per Cervera, la Segarra i Catalunya.

combat 19

Cal donar les gràcies als membres del CES, que van ser els protagonistes d’aquestes imatges i que els vam veure gaudint d’aquesta travessa. Tots ens van companyar en aquesta nit: Marta Cuadros, Núria Puig, Ita Sicart, Sara Ribera, Eduard Farré i Sisco Suau. A l’Eduard i al Sisco cal agraïr-los-hi el muntatge, especialment de la pantalla, que va resultar fantàstica.

combat 2

TÍTOL del proper POST.- nº 99     Festa del Carme, festa del barri

One comment

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: