una mica de tot arreu

3è Cel d’Estiu al Campanar

El primer diumenge de juliol és la data fixada per celebrar el tancament de curs a “el Campanar”. Per tant, el dia 7 va tenir lloc la cloenda que aquest any tingué com a escenari la plaça del Fossar.

Els campaners van encetar el 3er Cel d’Estiu amb el seu habitual concert de campanes. Va ser molt agradable estar asseguts en aquest espai, tot i escoltant els sons de les campanes amb la companya de sempre, la marinada.

cel 1

Un marc nou pel 3er Cel d’Estiu ja que les dues anteriors edicions es van fer a una de les terrasses del Campanar. Aquest any, tenint en compte que algunes persones tenen problemes per accedir a les terrasses, es va fer en aquesta plaça.

cel 2

Un cop acabat el concert es va repartir el ressopó elaborat amb productes artesanals.

cel 3

Es va fer menjar per 70 persones i, les que van comprar el tiquets a última hora, només van poder fer un tastet de les postres.

cel 4

Comença el recital de poemes de Salvador Espriu preparat en motiu del centenari del seu naixement. La jove Ester Brescó fou l’encarregada de seleccionar i posar veu a les paraules del poeta. Va estar acompanyada per Blai Navarro a l’acordió.

cel 5 a bona

Plegats ens van oferir una actuació en la que van posar el llistó molt alt, creant un ambient especial i recreant una sèrie de sons que mai havíem esperat d’un acordió.

cel 6 bona

Envoltats amb la càlida llum d’unes pantalles de pergamí van fer, amb la veu i la música, un recital d’aquells que no s’obliden.

cel 7 bona

Cal agrair-los-hi l’esforç esmerçat i el treball fet  perquè tot sortís perfecte.

cel 8

El portal romànic de Sant Martí, que quedava al darrera de l’escenari, donava un toc elegant a l’ambient. Espelmes i gerrets amb espígol damunt les taules també ajudaven a embellir l’espai.

cel 9

El públic va demanar una repetició, amb intensos aplaudiments, per la qualitat de la seva interpretació.

cel 10

A l’acabar tothom que va voler va tenir l’opció de pujar a l’ereta del Campanar, acompanyats de Josep Mas, que feu diverses explicacions, i poder veure Cervera de nit. També es va anar a peu de muralla on Josep Mª Llobet de Nuix va explicar diferents aspectes del cel d’estiu a l’hemisferi nord.

TÍTOL del proper POST.- 97     Temps de flors a Cervera

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: