una mica de tot arreu

Una mica més de Fira al detall

Amb aquest segon post dono per acabada la visita als petits detalls que, sumats, configuren el tot de la Fira. Deixo les imatges panoràmiques i de grans espais pels fotògrafs professionals que informen d’una manera oficial.

El torno a encetar amb un parell de fotografies robades al sol, en uns moments que va treure el cap pels patis de la Universitat.

uni 1

uni 2

Una altra imatge dels Margeners, els nostres convidats, que aquí són observats per les dues torres mentre munten l’escultura que li podríem posar de nom: PELLL i PEDRA.

ma 1

Anm a mirar diferents classes de pa i no oblidar que aquest aliment bàsic és el que dóna el nom, ben encertat, a la Fira: La Fira del Pa. Aquesta barra kilomètrica ens donava la benvinguda només entrant…

pa 1

Aquestes peces, que cada vegada es fan més sofisticades, et fan agafar ganes de menjar-les…

pa 2

Si poguessiu augmentar aquesta imatge, veuríeu la quantitat de marques curioses en que queden esculpides aquestes barres, després de la seva cuita al forn…

pa 3

Aquestes classes de pa en el que hi posen llavors resulten exquisits i penso, que per la salut, són molt millrs que el pa blanc.

pa 4

Ja torno a estar amb els meus estimats amics de l’Espígol. Són uns grans artistes i tenen un gust exquisit per presentar les coses que fan. Aquí teniu un conjunt de sabonets vistosament embolicats. Si heu de fer un regal, teniu una festa: noces, bateigs… i heu de preparar un detall recordeu-vos d’aquests treballs. Per una banda encertareu en l’obsequi i per l’altra sireu solidaris en tirar  endavant el projecte de l’Espígol

sabo

M”acomiado de l’Espígol presentant dos treballs més. M’encanten els dibuixos amb els que personalitzen samarretes…

ratlles espigol

… estoigs… Són d’una creativitat peculiar que els fa diferents i especials. COMPREU-LOS-HI!!!!

estoig espígol

Que n’estan de bé aquests dos mirant com la gent els mira! Això sí, l’estelada que no hi falti!

nans

I la nena que, clònica, l’anem veient canviant d’acompanyants…

3 nans

Aquest mig somriure de la nostra gegantona, amaga com pot les ganes de fer-se un tip de riure. Li passa que està mirant la corona dels Borbons i s’imagina el descendent de Felip V, estavellat al terra de l’hotel d’aquell país Africà, que ella no recorda el nom, mentre potser jugava a cuit i amagar amb una papallona d’ales daurades…

nasa

El que té el mal temps, amb el vent que rebufa i fa aixecar faldilles, és que dóna imatges amb la roba voleiant, d’una estètica màgica.

al vent

Els Carranquers segueixen fent publicitat del Ball Parlat d’aquest 2013. La idea del disseny del cartell: original, creativa i variada.

royes

lago

valld

Els pobles convidats, en aquest cas Florejacs,  van exposar uns treballs fets d’una manera artesanal que convidaven a mirar-los al detall. Quina expressió d’ensurt, sorpresa.. o ves a saber què ens transmet aquesta cara…

renfe

… o aquestes dues cares, de records picassians que, amb aquest acabat rosa-xiclet, donaven el contrapunt a una munió de petites figures pessebrístiques que s’arreceraven al seu costat…

2 de rosa

Acabo aquest post acomiadant-me de la Fira de Sant Isidre 2013 i demanant disculpes a totes les entitats, comerços i altres que no he esmentat aquí, que són molts i que amb els detalls del que exposaven, n’hauria omplert cistells. Però el mal temps va tallar les ales a les ganes de captar més imatges amb un mínim de llum.

Acabo amb un esclat de color dedicat al meu amic Ramon Gené, president de Creu Roja. Un jove treballador, solidari, sempre disposat a col·laborar i un gran campaner. Aquestes polseres artesanes que venien a la Fira, ens animen amb els seus colors, a entrar a la roda de voluntaris que tant necessiten les associacions que treballen d’una manera altruïsta pels altres.

creu roja

Aprofito per donar les GRÀCIES des de Cafeteria “el Campanar” a la gran quantitat de clients i visitants que van passar per aquest espai, refent-se de la inclemència del temps i gaudint de la màgia en que va quedar il·luminat , especialment el celler, sota la llum de les espelmes. La consumició de xocolata desfeta va deixar les existències sota mínim. Boníssima i calentona va refer a moltes i molts!!!!

el campanar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: