una mica de tot arreu

Aneu-hi que us agradarà molt!

Al Museu Comarcal de Cervera hi trobareu una exposició que porta per títol MOMPOU i GAUDÍ  El so de la llum. Amb els dos noms que acompanyen el títol de la mostra ja s’enten que ha de ser un maridatge entre la música i l’arquitectura.

No voldria explicar massa de què va, però sí que recomano que aneu a visitarla, per tal de que la descobriu i en gaudiu personalment.

Trobareu vint fotografies de gran tamany en les que l’obra de Gaudí llueix amb tot l’esplendor. Unes imatges, molt ben escollides, d’alguns fragments, detalls, ornaments, acabats…de diferents creacions del català més universal.

Podeu aprofitar aquest cap de setmana per entrar al Museu. Trobareu l’espai expositiu a la sala que hi ha a nivell del carrer. L’entrada és gratuïta i, en cas de que no hi pugueu anar aquests propers dies, tingueu en compte que estarà oberta fins el 12 de maig.

Cartell que anuncia l’exposició.

gau 0

Aquestes fotografies estan fetes agafant només un petit fragment de les originals que hi ha exposades al Museu. Disculpeu la mala còpia d’unes imatges que són espectaculars. Que serveixin només perquè vèieu una part molt minsa de l’obra completa.

gau 01

gau 3

gau 4

gau 5

Cada fotografia porta escrit, a la part inferior, una frase signada per Gaudí o Mompou. Aquí teniu una petita mostra d’aquestes explicacions.

gau 6

gau 7

gau 8

gau 9

gau 10

gau 11

gau 12

Animeu-vos i aneu a gaudir d’uns colors que la nostra llum revaloritza i d’una creativitat desbordant que les fotografies us mostren amb una riquesa extraordinària de matisos.

Ja que en aquest post es fa un homenatge al color i a les programacions cerverines aprofito per portar també una altra mostra de color. En aquest cas es tracta de parlar de la botiga MENTA que no fa gaire temps va obrir les seves portes al carrer Combat.

Mercè Boldú n’és la propietària i estem encantats de tenir-la al carrer més comercial de Cervera. Ella ens presenta avui una sèrie d’objectes del tot lligats amb aquests bonics i atractius colors que hem vist en aquest post. Concretament ha triat el verd maragda que és el més trendy d’aquesta temporada.

Obre el reportatge el trencadís dissenyat per Gaudí que acull amb aquest color els complements que ens presenta la Mercè. Uns complements en els que la llum d’aquest verd maragda els banya total o parcialment.

gau 01

Bolso de disseny italià que animarà qualsevol look estiuenc o que en pot ser el protagonista.

gau 02

Sàndalies amb un bonic print ètnic. Confeccionades per Anaid Kipuri.

gau 03

La cenalla, que a l’estiu és top trendy. Pràctica i combinable amb tot. Dissenyada per dues joves emprenedores que comercialitzen els seus productes amb el nom de Twenty Violet’s.

gau 04

I el barret que hi va conjuntat pot ser un complement perfecte.

gau 05

Si el que es necessita és un complement amb més capacitat, aquesta maxibossa és del tot adient.

gau 06

I per acabar d’arrodonir aquesta mostra de complements les polseres són un must. Amb detalls daurats i el cop de llum del símbol de la Pau ja podeu celebrar l’arribada del bon temps. Una altra mostra de la creativitat de Twenty Violet’s.

gau 07

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: