una mica de tot arreu

La Marina, del tot desconeguda

El barri de la Marina el trobem tocant al port d’Eivissa. Està format per un conjunt de carrers estrets amb cases emblanquinades.

En aquesta zona es barregen les botigues tradicionals d’artesania amb les tendes que venen roba de marca i altres que ofereixen moda adlib, típica de l’illa i bàsicament de color blanc.

És la part de la ciutat on més gent s’hi aplega en temps d’estiu. Entre l’oferta atepeïda de productes exposats al carrer, el mercat hippy que es munta diàriament cap el capvespre, els locals de copes i de menjar i el deixar-se veure de la jungla urbana més atrevida i que surt de nit. Aquí comencen la nit prenent copes fins a les dues de la matinada que és l’hora d’anar a les discoteques: Pachá, Amnesia, Privilege…

Aquestes fotografies fetes el 28 de gener passat transmeten unes imatges que poca gent reconeixeria. Aquesta tranquil·litat, aquest silenci, només algun establiment dels de tota la vida, obert, i algun, dels pocs veïns, que hi passa…

Jo mateixa, tot i que acostumo a moure’m sovint per zones properes al barri de Marina, mai l’havia contemplat fóra temporada. A l’agost caldrà tornar a repetir el reportatge per veure el contrast.

marina 1

marina 2

marina 3

marina 4

marina 5

marina 6

marina 7

marina 8

marina 10

El col·lectiu gay viu i gestiona locals i tendes al barri de la Marina. Ocupen, principalment, el carrer per on passa la solemne processó de la Verge del Carme , patrona dels pescadors i d’aquest barri. Al juliol miraré de fer-ne un post perquè aquesta barreja dóna un espectacle de lo més kitsch que he vist mai.

marina 1o

TÍTOL del proper POST – nº 9 –  Street style tot i recordant aquella comitiva medieval.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: