una mica de tot arreu

Sreet style al carreró Sabater

Street style vol dir estilisme de carrer, de la roba que es porta habitualment o sigui, del dia a dia.

Els blogs dedicats a sreet style són incomptables i n’hi ha per tots els gustos. Alguns són molt bons i altres dolents amb ganes.  Aquests blogs acostumen a ser monotemàtics o sigui que només s’hi troba street style. No és el cas d’unamicadetotarreu ja que, més o menys sovint n’hi trobareu, per donar lleugeresa a temes més feixucs, però seran un complement. Estaran fets sempre en un entorn que visualment transmeti una estètica interessant.

He triat, en aquest primer post dedicat a la moda del dia a dia, el carreró Sabater que és un lloc amb encant. M’he trobat que ara està ple d’andròmines: els fils de la llum campen sueltos per tot arreu i les canals que baixen per les parets fan que l’ambient i els clarobscurs d’aquest espai quedin molt malmesos. Potser no s’ha tingut cura en vigilar aquests acabats i, és una pena, que un lloc tan visitable presenti aquests trets.

En qualsevol post de street style és posa la procedència del que es porta per tant ho poso a continuació:

Botes i pantalons de Stradivarius. Jersei de Bershka. Trenca feta a Itàlia i comprada a Eivissa. Penjoll -comprat fa més de deu anys-  d‘Armani. Ulleres de sol comprades a Nova York d’Armani Exange. Bolso vintage -comprat fa uns trenta anys- imitant un model de CD.

retallada 14

Sota el rètol, en una de les entrades al carreó, amb les sovint inoportunes trucades…

street sabater 1

Fils de la llum…

retallada 5

i canonades.

retallada 4

Una casa bellament rehabilitada.

retallada 6

retallada 9

retallada15

retallada 8

retallada 7

retallada 11

retallada 12

retallada 16

Títol del proper post nº 4.-     El Paral·lel. Barcelona i l’espectacle de la modernitat.

2 comments

  1. Xoca la indumentària ben combinada, moderna, atractiva i juvenil en una figura que la sap fer lluir en contrast amb un carreró antic, amb història i potser sí que mal endreçat, però, net i amb unes característiques d’arquitectura especials i genuïnes. M’agrada, també, aquest treball!

  2. pere moscoso casado

    CARAI,QUE NECESITES UN FOTOGRAF PER QUE TU TENS PERXA DE MODEL,JO TENG UN BON EQUIP DE IL-LUMINACIÓ I CAMERES,,JIJIJIJI,,PERE

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: