una mica de tot arreu

50 anys d’escoltisme a Cervera: “50 anys fent camí”

Aquest any dues entitats cerverines estan de celebració. Fa 50 anys que fan camí. Són el Centre Excursionista de la Segarra i l’Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines.

Algunes de les activitats dutes a terme s’han programat conjuntament amb les dues entitats. Dissabte passat, però, va ser el gran dia de l’escultisme. A la plaça Major hi va tenir lloc un multitudinari sopar que va anar acompanyat d’algunes intervencions i d’un concert.

Tot a punt per l’inici de la festa.

El sopar va estar molt bé. Constava d’un pica pica, una amanida que acompanyava a les peces cuites a la brasa i, de postres, un magnífic pastís d’aniversari coronat amb el número 50.

La plaça feia molt goig amb tantes taules parades i, especialment embellida amb un tendal ple d’estels.

A sota els porxos hi havia el bar. Allí es pagava i et donaven els tiquets per recollir el menjar i la beguda. Hi lluïen un parell de números daurats d’aquests que es fan servir pels aniversaris. “50”

Pastís d’aniversari. Format per un conjunt de pastissets individuals que donaven còmoditat al repartir-los per les taules.

Fotografies de grup.

En aquesta ja hi són totes i tots els que van col·laborar en la preparació del sopar.

El Paer en Cap va fer una intervenció molt encertada protagonitzada per alguns fragments de la cancó de Sisa: “Qualsevol nit pot sortir el sol”.

Més intervencions de responsables de l’agrupament.

En acabar els parlaments el grup cerverí va tenir cura del concert.

Va ser una gran festa en la que el temps acompanyà. Va resultar molt lluïda. I, a més tothom va tenir un record d’aquests “50 anys fent camí”. Un mini mocador d’aquests que queden tan bé lligats al canell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: