una mica de tot arreu

Exposició de fotografies del Centre Excursionista de la Segarra

En motiu del 50è aniversari de la fundació del Centre Excursionista de la Segarra s’han programat al llarg de l’any moltíssimes activitats. Una de ben important per la informació que dóna és l’exposició de fotografies que encara es pot visitar a l’antiga església de Sant Joan Degollat. El proper cap de setmana dies 25, 26 i 27 encara restarà oberta. L’horari és el divendres de 19.00 a 21.00 i dissabte i diumenge de 12.00 a 14.00 i de 18.00 a 20.00.

L’exposició consta de dues parts ben diferenciades: una part dedicada a una exposició itinerant que porta per nom: “Cent anys de FEEC” i una altra part dedicada a l’excursionisme local. Els plafons estan classificats per les múltiples activitats que es fan des del centre. També hi ha uns quants expositors en els que s’hi mostra material, especialment, d’escalada.

En aquestes properes imatges podeu veure l’aspecte general de l’espai.

Com podeu veure la presentació és excel·lent i resulta del tot interessant veure les fotografies, especialment les més antigues, tot i reconeixent moltíssima gent.

A les imatges en les que no hi ha un grup massa nombrós de persones, s’hi pot llegir el nom de cadascuna d’elles. A totes hi ha la sortida en que estan fetes així com la data.

Caminades infantils, caminades populars, espeologia, barranquisme, trobades de socis, travesses, sortides a la neu… tot està perfectament classificat i molt ben explicat i datat.

També s’informa d’activitats que es fan conjuntament amb altres entitats com és el cas de la Paeria o l’Associació Cultural “el Campanar”.

Per tot l’explicat recomano que, si encara no l’heu visitat, que ho feu aquest proper cap de setmana ja que segur us entretindrà i agradarà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: