una mica de tot arreu

2 de febrer, festa de la Candelera.

El dia 2 de febrer és la festa de la Mare de Déu de la Candela, coneguda popularment com la Candelera. La tradició diu que aquest dia és el darrer per recollir tota la decoració de Nadal. Especialment el pessebre que fa de bon gaudir fins aquesta jornada.

Aquest any el blog no ha pogut mostrar, com sempre s’havia fet, els pessebres que formaven part del concurs que s’organitzava cada any per Nadal. L’any passat ja es va haver d’anul·lar i aquest any tampoc ha vist la llum.

Això no vol dir que els amants dels pessebres no l’hagin fet. La Mercè Torné, fantàstica pessebrista, que sempre ha participat als concursos i ha estat premiada té una gran habilitat i gust en muntar el pessebre.

Vaig poder veure el que va fer aquest any, atractiu com sempre i, per tant, avui, en podreu gaudir ja que, a hores d’ara, el deu tenir recollit per allò que s’ha dit abans: que per la Candelera s’endreça tot el de les festes.

En aquestes properes imatges podeu veure el muntatge que ha fet i com de boniques són les figures que fa servir any rere any i estrenant-ne sempre alguna de nova que acostuma a comprar al Mercat de Santa Llúcia a Barcelona.

Novetats d’aquest any. Un arbre ple de fruita…

… i un bonic safareig públic.

Lluny es veia el poble de Betlem. Molt ben aconseguit l’efecte òptic amb les figures molt més petites.

La cova, amb tots els que van a adorar a l’Infant.

I els Reis també.

Amb les llums apagades, aquesta manera d’omplir d’estels la volta que representava el cel, quedava fantàstic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: