una mica de tot arreu

Concerts a Cervera. Nadal 2021

Els alumnes del Conservatori de Música acostumaven a fer un gran concert pels vols de Nadal que tenia lloc al Gran Teatre. Aquest any, després del parèntesi de 2020, s’ha pogut tornar a fer però d’una manera diferent. Es van programar diferents concerts els dies 17 i 18 en format més reduït. Van tenir lloc al Paranimf de la Universitat i a l’Auditori Municipal. Tots amb molta assistència. És d’agrair que s’hagi pogut gaudir amb la música dels alumnes del Conservatori.

Aquestes imatges corresponen al concert número dos i al número tres. El primer va tenir lloc al Paranimf, amb el grup de Saxos, la Banda del Conservatori i Grups de Cant coral de GP i Música Vocal.

El segon es va fer a l’Auditori i hi participaren Grups de Guitarres, el Cor de Projectes del Conservatori i el Grup d’Improvisació.

Pel que fa a les corals, enguany, també vam poder gaudir amb els seus cants. El concert es va fer al Casal de Cervera i va tenir dues parts.

La primera la va protagonitzar la Coral Infantil Nova Cervera interpretant escenes dels Pastorets. Cal felicitar a tothom que en tingué cura perquè tot el muntatge va agradar moltíssim. Els vestits que portaven foren cedit pel grup que representa Els Pastorets a Calaf.

L’escenari quedà del tot ple. A una banda s’hi trobaven el grup d’àngels i a l’altra el de dimonis i, al mig, hi havia pastores i pastors.

En aquestes properes fotografies podeu veure el goig que feia l’escenari.

En acabar tothom va sortir al carrer per tal de ventilar la sala.

Després va tenir lloc la segona part. Aquest grup, ja adolescents, ho van brodar.

Havia d’actuar també la Coral Lacetània però, per seguretat, van desestimar de fer-ho.

Va tancar el concert la Coral Ginesta que canta com els àngels. El repertori potser no va ser el més encertat ja que totes les peces les van interpretar en alemany. La peça final, nadalenca i en català, va deixar bon gust al públic.

Un any més, les corals cerverines han fet gaudir als assistents amb tot el que havien preparat i, encara que tothom anava amb mascareta, públic i cantants, tot va anar prou bé.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: