una mica de tot arreu

Pessebres Retallables. Associació de Pessebristes de Cervera i Comarca.

L’Associació de Pessebristes de Cervera i Comarca fa molts anys que té cura d’organitzar el tradicional Concurs de Pessebres. Aquests dos darrers anys, dissortadament, no s’ha pogut dur a terme aquesta activitat però, enguany, sí que s’ha presentat la tradicional exposició a Sant Joan de la que en tenen cura dita Associació.

Esn l’esmentada exposició es poden veure diferents treballs manuals vinculats a les festes fets pels alumnes dels tres centres escolars de Primària.

També hi ha un espai dedicat als més petits perquè puguin fer i desfer un pessebre.

Els Pastorets, “La Rosa de Betlem” també hi han aportat alguns dels vestits que fan servir per la representació.

L’estrella de l’exposició és un magnífic pessebre fet per Jordi Creus que porta per nom: La Sagrada Família, llums i ombres”. Situa el naixement a l’entrada del Col·legi de la Sagrada Família, al carrer Sabaters i, a ambdues bandes, es poden veure les cases i les arcades que fan aquest carrer tan especial. Fins i tot , al fons, s’hi veu el carrer Major. És una diorama molt bonic i us aconsello que passe-ho a veure’l. Us encantarà!!!

En aquest post també s’informa sobre l’exposició que ha organitzat l’Associació Cultural el Campanar i que es pot visitar a la Cafeteria el Campanar durant totes les festes nadalenques.

Hi trobareu tots els obsequis, especialment els pessebres retallables, que l’Associació de Pessebristes ha entregat cada any a totes les persones que s’han apuntant al Concurs de Pessebres. S’ha tingut cura de retallar-los i muntar-los i, ara, els podeu veure dins la vitrina del local, damunt la pastera i a d’altres mobles.

Els van fer per encàrrec de l’associació de Pessebristes a diferents artistes locals i tots resulten ben atractius. Hi veureu un pessebre de resina, obra de Xavi Badia i, un altre de fang, del que n’és autora Bea Barrientos que té cura de la tenda “Les Voltes”. Els retallables són de: Isabel Badia, Xavi Miret, Ton Granell, Anna Domenjó, Laura Villarroya i Xavi Gasull, Miriam Vacas, Alba Cuñé, Jordi Sàrries, Xavier Badia i Alba Feliu.

Cal dir que si algú vol adquirir un o més retallables i, l’Associcació de Pessebristes disposa d’exemplars del model demanat, pot encarregar-lo al preu de 10 euros cadascun.

A continuació podeu veure diferents imatges d’aquests pessebres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: