una mica de tot arreu

Taller dirigit per Fàtima Puig

Després de l’èxit que va tenir l’exposició de Fàtima Puig es va decidir que, de cara a les Festes de Nadal, faria un taller. I així va ser.

Va semblar que el millor seria un treball de plegat de paper al que després se li afegirien els elements decoratius adients.

S’havien preparat uns cartells per fer-ne difusió, que no es van arribar a editar, ja que amb la informació donada per wps els dos tallers van quedar plens de seguida.

L’objectiu era fer una espelma. Ella va tenir cura de portar tot el material, cosa que va anar d’allò tan bé. Els llibres que calia plegar ja els va entregar preparats. Era la part de feina més laboriosa ja que calia anar plegant full per full fins aconseguir un bon plec que pogués fer que l’espelma quedés gruixuda i plena.

Un cop acabat el plegat calia passar a decorar la peça. Es lligava i s’hi encerclava una cinta, igual per tothom i, després cadascú triava, dels petits objectes que va portar el que més li agradava i els combinava com volia.

Va quedar clar que per fer aquest tipus de treballs era del tot imprescindible comptar amb una pistola de silicona. Amb aquest estri tot quedava ben enganxat de seguida.

Un cop triat un cascavell, pinyes, una floreta… i disposat al gust, ja només calia posar-hi l’espelma. Són unes espelmes que s’accionen amb un petit interruptor que encén la flama. Tenen una bona durada.

Va ser un plaer poder participar al taller, marxar amb una peça ben bonica i fer petar la xerrada que sempre complau. Estaria bé, de cara al bon temps, tornar a repetir ja que va ser una experiència molt enriquidora.

En aquestes properes imatges podeu veure algun moment del taller, amb la Fàtima tenint cura dels detalls i algunes de les peces ja enllestides.

Lligant un llibre ja plegat que serà espelma.

Algunes participants del primer taller.

Feina feta.

La cinta que decorava l’espelma tenia un aire rústic molt elegant.

Els tallers es van fer a la Cafeteria el Campanar.

Al utilitzar llibres que ja tenien els seus anys i, per tant, les fulles esgroguissades que donaven un aspecte d’antic que feia que la peça quedés molt bonica.

Les lletres de cada pàgina espiaven una mica per les cantonades del paper plegat, cosa que quedava bé..

Detall de la flor, en aquest cas, com element únic.

Cal donar les gràcies a la Fàtima per la seva bona predisposició envers l’Associació Cultural el Campanar que va ser l’entitat que va tenir cura de l’organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: