una mica de tot arreu

Sant Jordi 2021 (2)

El blog segueix informant sobre la lluïda Diada d’enguany. Aquestes properes imatges corresponen a la representació que es va fer, a un dels patis de la Universitat, de la llegenda de Sant Jordi. Una llegenda diferent en que la protagonista és un dragona.

Personalment estic més a favor del que es feia sempre dedicat als més petits i que era una cercavila que començava al centre de la ciutat i, després d’un bonic recorregut, arribava a la plaça de les 4 barres i allí es representava la tradicional llegenda fen “la Polla” de drac. Crec que si els més petits poguessin triar els hi faria més gràcia aquesta manera de celebrar Sant Jordi.

L’Associació Cultural el Campanar ja és el segon any que no organitza l’homenatge a un escriptor cerverí com havia fet durant 10 anys. Aquesta és la seva seu i, al menys, de carra al carrer es va intentar donar relleu a aquesta festa tan entranyable. Les senyeres al balcó i a la finestra donen color a la façana.

A la tarda, en l’espai on habitualment es celebrava l’acte d’homenatge, resta tancat per les mesures anti pandèmia.

Les roses que cada any decoraven l’interior de l’espai es van penjar des de les finestres. Al menys ha sigut possible fer alguna cosa. L’any passat, en aquesta data, tothom restava a casa seva.

Cal esperar que l’any vinent es pugui continuar amb la tradició de retre homenatge a un esciptor/a. De fet ja teníem bastant preparada aquesta activitat pel 2020 però no va poder ser. Que sigui una realitat doncs el 2022.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: