una mica de tot arreu

Recordant… Celebracions al Col.legi Sagrada Família (2)

En el post exterior s’explicava que al col·legi de la Sagrada Família s’hi feien moltes celebracions i que una de les més importants era el comiat de les alumnes que acabaven l’escolaritat.

En aquests comiats hi assistien la majoria d’alumnes més grans i s’acostumaven a celebrar al menjador. Normalment l’àpat que es feia era l’esmorzar.

Ja vàreu veure les colles de més edat i en aquestes properes fotografies podreu veure els grups que les seguien.

Assegudes i d’esquerra a dreta: M. Jesús (Mitxu) Martí Suau que viu a Itàlia, M. Dolors Nadal, Pilar Gené que viu a Saragossa, Tresa Sala dels Sala de l’aigua, Nati Santamarta, Montse Millan i Pilar Llaquet.

Emilia Martí Suau, no identificada, Enriqueta Majá que viu a austràlia, Tresa Obiols i no identificada.

Aquesta colla ja estan menjant les postres. se les veu molt contentes assaborint un gelat. Al davant s’hi veu Dolors Villarroya Massana que viu a Tàrrega. D’esquerra a dreta, Romi Porredon, de “cal Porredon” de la plaça Major , Concepció Civit, de la farmàcia civit, Mercè Gasol de l’estanc Gasol del carrer Major que viu al Japó, Pilar Martín filla d’un mestre del Col·legi Jaume Balmes i que van marxar fóra de Cervera. Amb ulleres, Rosa M. Regí Font que viu a Mallorca i Angelina Estany Rubió de “cal Birlota”, la botiga de comestibles que hi havia al carrer Combat.

Tot aquest grup feia el mateix curs excepte Rosa M. Regí font que tenia un any més.

Un altre grup de més jovenetes que també participaven en les celebracions. D’esquerra a dreta: Rosa M. Morell, M. Tresa Pallàs, Montse Vall Cornellana de “cal Massó” la tenda de llanes del carrer Combat, M. Carme Càceres que el seu pare fou carter durant molts anys, Benideta Codina de la rellotgeria, Dolors Puig, Pilar Peiret i Conxita Torró que fa anys va morir.

Pilar Peiret, Conxita Torró, Lloveras, Agnès Carbonell i Gemma Villarroya Massana.

Sembla que aquesta colla està de celebració en el mateix dia que que les altres ho estaven. Estan barrejades per edats.

La que està dempeus era una professora de gimnàstica. Assegudes només queden identificades, la que riu i porta ulleres, de cognom Castells, i la que té al seu costat, Araceli Miró Carcasona, una de les bessones de la Botiga Nova.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: