una mica de tot arreu

Londres, desembre 2019 (2)

En aquest post trobareu enllestida la informació donada sobre algunes de les coses que es poden fer a la ciutat de Londres per les festes nadalenques.

El Museu d’Història Natural és una de les visites obligades que cal fer quan es viatja a aquesta ciutat. En temps de Nadal és del tot imprescindible perquè la façana es mostra vistosament il·luminada d’un color rosa fucsia, cosa que li dóna un aspecte fantàstic. Al davant s’hi instal·len un “cavallitos” d’estil antic que són una preciositat però, el més atractiu de tot és, especialment pels més petits, la magnífica pista de gel.

El vestibul, com podeu veure, és espectacular.

l14

l15

l16

l17

La pista de gel.

l18

l19

l20

Els parcs de Londres, tan verds, resulten un dels altres atractius que ofereix aquesta ciutat. Hyde Park és el més atractiu ja que, al haver-hi diferents animals, especialment els esquirols, resulten ideals per portar-hi els més petits.

l10

l39

l24

l37

Un altre espai màgic és aquest restaurant. Està ambientat en un lloc exòtic i, tot i que el menjar no és cap cosa, resulta, pels petits, una experiència inoblidable.

l11

l12

l13

Candem és un barri dels més carismàtics de Londres i, per comprar, resulta fantàstic perquè hi ha una increïble oferta d’objectes i peces de vestir especials i originals. Val a dir que pels petits no és el lloc més adient ja que els ovorreix. Cal pactar …

l22

l23

l31

l33

l34

Amb aquestes fotografies i les del post anterior és impossible donar a entendre ni un deu per cent el que ofereix Londres durant tot el mes de desembre. Però més val poc que res i, si us han distret una mica en aquestes dures jornades, ja haurà valgut la pena. Gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: