una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. Trobada de teatre de secundària a Catalunya. Recercat (1) (26)

Al Gran Teatre de la Passió, els dies 2 i 3 de maig va tenir lloc la 34a. edició de la Trobada de Teatre de Secundària que aquest any es va fer a Cervera, coincidint amb la capitalitat.

Aquesta trobada acollí més d’un centenar d’alumnes de teatre de deu escoles d’arreu de Catalunya, en què cadascuna representà el projecte teatral que ha preparat durant el curs.

Els dies 3, 4 i 5 de maig Cervera va gaudir amb el RECERCAT, en unes Jornades de cultura i recerca local dels territoris de parla catalana. Es va viure una intensa activitat entorn d’aquesta temàtica.

Una gran fira, on es podien trobar les novetats editoriañs de la recerca local i comarcal, així com una mostra dels projectes més destacats dels centres i instituts d’estudis locals i comarcals participants, va ser el centre neuràlgic del Recercat, dins una gran carpa instal·lada a la plaça Pius XII.

cat1

Interior de la carpa.

cat8

cat2

Espais dedicats a diferents territoris de parla catalana.

cat3.jpg

cat4

cat5.jpg

cat6.jpg

cat7

 

cat11.jpg

En la zona dedicada a Lleida s’hi mostraven diferents publicacions editades a Cervera. Un d’elles el llibret de poesia d’Isabel Valverde i la recent Antologia poètica dedicada a l’obra de Jaume Ferran.

cat10.jpg

 

cat9.jpg

Al Gran Teatre de la Passió, a l’espai que hi ha davant el Paranimf de la Universitat i a l‘Auditori s’hi podien visitar diverses exposicions i a la sala Francesc Buireu, presentacions, taules rodones i debats.

El lliurament del premi Recercart i el RecerXic, amb activitats per als més menuts, van completar aquestes jornades.

En aquestes properes fotografies podeu gaudir amb diferents imatges de l’exposició que hi havia a l’entrada del Paranimf.

p1.jpg

p2.jpg

Una exposició molt interessant que recollia costums d’altres temps i que les fotografies en donaven una entranyable informació.

p3.jpg

p4.jpg

p5.jpg

p6.jpg

p8.jpg

p9.jpg

 

p10.jpg

p11.jpg

p12.jpg

p13.jpg

p14.jpg

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: