una mica de tot arreu

Cervera Capital de la Cultura Catalana. “Córrer la veu” 2. Antologia poètica “Jaume Ferran, caudal de vida i poesia” (16)

El “Córrer la veu” 1 va ser el Sopallibres. El “Córrer la veu” 2 va tenir lloc el dia 4 quan es va presentar l’Antologia poètica que porta per nom “Jaume Ferran, caudal de vida i poesia”. Un volum que té com a objectiu donar a conèixer una selecció de l’extensa obra poètica de l’escriptor, la major part exhaurida, que representa una bona part de la seva àmplia producció literària.

Aquest llibre presenta un recorregut per la poesia de Ferran compilada a partir d’una sèrie de blocs temàtics. Inclou també una sìntesi biogràfica i ressegeix a la seva trajectòria poètica.

L’acte de presentació, que tingué lloc a l’Auditori i comptà amb la participació del Paer en cap, Romon Royes, del Regidor de Cultura, Jaume Rosich, i de M. Pilar Hernández i Montse Pont, estudioses de l’obra de Jaume Ferran i autores de l’Antologia. La part musical anà a compte del Conservatori de Música de Cervera.

En aquestes properes imatges podeu veure com es desenvolupà l’acte de presentació. Els quatre ponents preparats per l’inici. A la pantalla podeu veure una fotografia de Jaume Ferran.

L’actuació musical que va tenir lloc abans de la presentació va anar a càrrer d’una alumna del Conservatori de Música.

 

Montse Pont, coautora de l’Antologia. Podeu veure la portada del llibre a la pantalla junt amb una fotografia de Jaume Ferran, El volum, que està damunt la taula,  es pot comprar a totes les llibreries de Cervera al preu especial de 12 euros.

Intervenció del Regidor de Cultura, Jaume Rosich.

Montse Pont inicia la presentació de l’Antologia fent una exposició clara, concisa i brillant.

Dóna  un agraïment extensiu a totes les persones i entitas que, d’una manera o altra, han fet possible aconseguir aquesta edició. Esmenta especialment  a Editorial Minerva, que han tingut cura de la impressió. Les dues joves que es veuen d’esquena són les que gestionen aquesta empresa cerverina.

Ara és el torn de M. Pilar Hernández també coautora de l’Antologia.

Per tancar els parlaments el Paer en Cap, Ramon Royes, llegeix alguns dels poemes que es troben en l’Antologia.

Com a cloenda es gaudeix amb una altra intervenció musical en la que la directora del Conservatori, Estefania Balcells, acompanya la jove intèrpert al piano.

Fou un acte que agradà tothom, impecablement preparat i acollit en aquest espai remodelat que tan goig fa. A la sortida hi havia un punt de venda per tothom que volgués comprar el volum presentat.

 

2 comments

  1. Jaime M. Ferran

    Gracias, Carme Bonet, por estas magnificas fotografias del acto sobre mi padre que he podido ver desde Atlanta.
    Abrazos, Jaime

    • Jaime este acto estuvo muy bien pero el espectáculo musical basado en el Cuaderno de música, una obra de tu padre con música de Jordi Castellà i texto de Montse Pont fue maravilloso. el actor que hacia el papel de Jaime Ferran se parecia mucho a é. Fue emocionante, emotivo y maravilloso y abrió el Festival de Pasqua.

      Cuando veas proximamente las fotografias en el blog podrás entenderlo un poco. Parecia que tu padre estaba allí con todos nosotros. Si lo hubiera podido ver!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: