una mica de tot arreu

Nadal 2018. Aparadors (4)

Seguim ara amb uns establiments que estan de celebració. Cervi compleix 5o anys de servei a la gent de Cervera. Una botiga emblemàtica transitada per diferents generacions. Situada al mateix lloc on hi havia l’antiga panaderia familiar, sempre dóna gust comprar-hi per la seva fantàstica situació i el tracte amable que s’hi rep. Felicitats per aquests 50 anys!

Pastisseria Sangrà ens sorprén celebrant el seu 25 aniversari. Sembla que va ser ahir que va obrir les seves portes! A part del servei de pastisseria, compta amb un espai interior i un altre d’exterior, per atendre els seus clients. Felicitats també a aquest ja veterà i apreciat establiment.

Ja tenim els Reis a prop!

De Farmàcia Gomá ens enamora la delicadesa d’aquestes boles de vidre que contrasten amb la pedra de les llindes. És el primer any qye celebra les festes en aquest nou establiment que ocupa tot l’edifi i que ha quedat fantàstic.

Un aparador nadalenc que fa molt goig!

 

Sempre és un plaer gaudir amb els aparadors de la botiga de roba infantil Jodima. La seva propietària té un gust exquisid i sempre encerta. Aquest Nadal ho ha fet una vegada més com podeu veure en aquestes properes imatges.

Al fer les fotografies de dia els edificis es colen als aparadors. És un plus d’encant a les ofertes d’Òptica Riera.

Ha vestit de plata el seu aparador de festa.

Farmàcia Antonijoan ha decorat l’aparador amb una espectacular composició nadalenca. Un original arbre amb daurats…

… contrasta amb aquest cistell artesanal ple de verd.

Detall de l’arbre.

Supermercat Albareda, sempre engalana el seu balcó, amb molt gust. En temps de primavera, les seves flors criden l’atenció. I per Nadal també ho fa!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: