una mica de tot arreu

BIKINI by Cathy Guetta (1)

Tothom que sap una mica del món de la música coneix el nom del DJ més famós món: David Guetta. Estava casat amb Cathy Guetta de qui diuen era l’ànima de totes les seves posades en escena, publicitat… Fa un parell d’anys, quan ja en portaven 20 de casats, van tornar a celebrar la seva boda a Eivissa, on hi tenen la seva residència, en una festa espectacular. Sembla que la cosa no els hi devia portar massa sort perquè, al cap de poc, el matrimoni es va separar.

Cathy Guetta, que segueix portant el cognom dels seu, ara ex-marit, és una dóna amb un gust i una capacitat creativa impressionant. El seu últim treball és un Beach Club que es troba a la platja de Talamanca a la mateixa ciutat d’Eivissa. Ha agafat de seguida fama ja que és un dels espais més cools de l’illa.

La proposta decorativa està inspirada en els anys 50 i el nom del beach és BIKINI, ja que va ser en aquesta dècada que es va començar a fer servir aquesta mítica peça de bany.

El color que s’imposa a la decoració és el rosa, que es combina amb el verd, tant a l’exterior com a l’interior, i els recursos decoratius són molt originals, sorprenents i del tot sweets.

Una àmplia zona està reservada per aparcament. De seguida ja crida l’atenció un conjunt de flamencs de diferents tamanys pintats d’un atractiu color rosa que donen la benvinguda als visitants.

Excepcionalment i, degut a que no trobo les fotografies d’aquesta zona de l’entrada, en poso alguna que no toca perquè us feu l’idea de la decoració d’aquesta zona.

Un nombrós grup de flamencs fan guàrdia davant l’entrada creant un efecte visual, amb el verd de fons, molt atractiu.

A tothom li criden l’atenció les Vespes que hi ha en aquesta zona. Aquestes tres es troben davant una fotografia molt gran de la propietària del BIKINI, Cathy Guetta. Ningú es resisteix a fer-se una foto damunt aquestes icòniques Vespes blanques i roses que recorden els feliços anys 50.

Per entrar al recinte cal passar per aquest espai de benvingudal. Un rectangle que fa de paret, atapeït de roses de diferents tonalitats exhibeix el nom de l’establiment.

La bicicleta que hi té al davant és molt bonica. Rosa i amb un cistell ple de roses rosa, no pot ser més cool.

Detalls.

Ja a l’interior podeu veure a l’esquerra aquesta zona d’entrada que heu vist abans i que pertany a la part del darrera. Al davant hi ha un petit taulell de recepció on sempre hi ha algú que rep als visitants i els hi dóna informació.

Aquest estol de flamencs, en aquest cas fets tipus flotadors, resulten fantàstics. Porten una conxa al damunt que, de nit, funciona com a element lumínic. Ha de ser espectacular visitar aquest espai en fer-se fosc ja que, una bona il·luminació, que segur hi és, posa màgia al conjunt.

A l’esquerra de la imatge, en aquesta zona de relax a l’aire lliure, hi ha exposades un conjunt de fotografies molt grans que procedeixen del llibre de culte “Poolside” de l’americà Slim Aarons. Resulten espectaculars!

El rosa segueix sent el protagonista. Les antigues bigues d’aquest remodelat espai queden ideals pintades d’aquest to xiclet. A l’expositor hi ha alguns objectes que formen part de la decoració. Són còpies que estan a la venda

Taules fetes amb peus de màquines de cosir Singer pintades amb color verd turquesa que, junt amb el rosa, és el dominant en tota la decoració. Aquests pots de vidre plens de llaminadures, flonges i roses, resulten molt “sweet”.

A l’esquerra tormen a veure aquesta màquina de cosir i, a continuació, una gran cadira de mimbre que, junt amb altres, fa racons per prendre alguna beguda fent la funció d’espai bar o també sala de té.

El paper pintat que decora la paret dóna vistositat al conjunt. Aquest espai també està inspirat en els anys 50. Cal recordar que Brigitte Bardot va fer servir per primera vegada un biquini, ara fa 60 anys. A la paret, ho podeu veure a l’esquerra, s’hi mostren fotografies d’actrius de l’època que posen amb biquini.

Un curiós estri de ferro s’ha pintat, en aquest cas de rosa, servint de base d’una taula rodona. Com podeu veure les dues tonalitats, molt anys 50, són les que es van repetint en la decoració.

Detalls.

Una altra parell de cadires, en aquest cas amb la mateixa taula feta amb una màquina pintada verda.

En el post de demà podreu veure la resta d’aquest Beach Club que no deixa indiferent ningú que el visita.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: