una mica de tot arreu

L’any 2017 ja és història.

En aquest primer post editat en el nou any podreu veure un conjunt d’imatges de diferents activitats que han tingut lloc a Cervera en els darrers dies de 2017.

S’enceta amb aquestes fotografies on es veu la sorprenent i mai vista imatge d’una senyera que oneja damunt la corona reial de l’edifici de la Universitat.

Per la Fira de Nadal, que va tenir lloc a primers de desembre, es va inaugurar l’exposició que cada any presenta l’Associació de Pessebristes de Cervera i que romandrà oberta fins l’acabament de les festes. Si podeu, aneu-la a visitar, perquè a part de l‘entranyable pessebre realitzat pels alumnes de primària de les tres escoles de Cervera trobareu també pessebres fets amb forja i una excel·lent col·lecció de dibuixos vinculats amb el Nadal. Els més menuts es poden distreure amb un pessebre que poden fer i desfer al seu gust.

Aquestes fotografies corresponen al dia de la inauguració.

El dia 30 va tenir lloc un concert de gòspel. El Gran Teatre va acollir unes 700 persones que van assistir a aquest esdeveniment. Tot i que degut a problemes de salut hi faltaven molts dels cantants, els assistents van gaudir amb l’interpretació d’aquest grup.

El Parc de Nadal enguany s’ha posat a la plaça Pius XII. Un bon emplaçament que resulta molt còmode i avinent. Els més menuts s’ho han passat molt bé amb la quantitat de propostes que ofereix.

El taller de construcció de mandales ha tingut molt èxit.

Pels més grans enfilar-se a aquesta paret esdevé tot un repte.

La cursa de Sant Silvestre és la que té lloc el darrer dia de l’any. L’hora triada va ser les 12 del migdia i, val a dir, que no van ser massa els i les participants. Creu Roja, com sempre, recollia joguines pels més desfavorits que portaven els que hi participaven.

La cursa l’organitza el grup de Fondistes de Cervera.

Que també tenen cura de la recollida de joguines.

Fotografia de grup.

Ja comencen a córrer per fer aquest recorregut que té un traçat urbà.

 

Falta poc per acabar l’any i els avis de la Residència Mare Güell ja han sopat. L’Íngrid i la Laia hi van cada a any a acompanyar-los i a tocar les dotze campanades mentre ells i elles es mengen els dotze grans de raïm.

Amb aquesta imatge el blog unamicadetotarreu us desitja un Bon Any 2018 i us agraeix el seguiment que feu dels posts que publica.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: