una mica de tot arreu

Mercats de Nadal a Europa. Rothemburg ob der Tauber. Estiu 2017 (7)

Visitar Rothemburg és entrar en una altra dimensió. Aquesta encisadora ciutat, està considerada la més bonica d’Alemanya.

En aquestes dates han celebrat el seu Mercat de Nadal i segur, que deu ser del tot màgic, ja que caminar pels seus carrers és com fer-ho dins un conte. Una ciutat de fades amb fama de ser una de les més boniques del món i de tenir un Mercat de Nadal entre els cinc primers d’Europa.

Està considerada la ciutat més romàntica del país. Durant la segona guerra mundial va patir importants desperfectes en el 40 per cent de les seves edificacions ja que va ser bombardejada per la força aèria dels E.E.U.U el dia 31 de març de 1945. Per sort, la part més antiga no va quedar afectada i, la reconstrucció que es va fer de la zona malmesa, es va poder dur a terme gràcies a les donacions de membres de l’exèrcit americà.

En aquest primer post, de tres, podeu veure petits detalls que ja insinuen la bellesa del conjunt d’aquesta preciosa ciutat que no s’ha de confondre amb alguna altra del mateix nom. L’ob der Tauer que li completa la nominació  vol dir que està a la riba d’aquest riu i la diferència de les altres que s’anomenen com ella.

A l’estiu, les flors resulten espectaculars i embelleixen els edificis. En aquest cas, fins i tot, l’Ajuntament de la ciutat les llueix.

L’estimació per la música a Alemanya és molt general i, sovint, quan fa bon temps, els concerts a l’aire lliure omplen de sons i de públic les places.

Arreu els detalls omplen els ulls. Tot està molt ben cuidat i fa molt goig.

Rothenburg és coneguda especialment per un establiment que es molt difícil de descriure si no s’hi passeja pels seus interiors. És la Tenda de Nadal de Käthe Wohlfahrt. No hi deixen fer fotografies a les diferents dependències. T’hi passaries hores i hores  mirant totes les meravelles que s’hi exposen, totes vinculades a la decoració de Nadal. Tot el que tenen és preciós i els preus, deunidó, però sempre trobes alguna cosa bonica per emportar-te. Una visita que no es pot obviar si es visita Rothenburg.

Altres botigues també mostren boniques i cuidades composicions als seus aparadors i interiors. Ha de ser espectacular poder fer-hi una visita per aquestes festes ja tot ha d’estar preciós.

Són moltes les pastisseries que mostren als seus aparadors el producte típic de la ciutat.

En el post de demà podreu fer un passeig pels carrers i places d’aquest poble de conte.

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: