una mica de tot arreu

200 anys de Festes de la Vila de Gràcia. Any 2017. Leonardo da Vinci, Alí-Babá i els 40 lladres i Atmos(feres) (3)

Seguim passejant per Gràcia. I seguim veient com alguns carrers presenten decoracions senzilles i altres s’ho munten de manera espectacular.

Les temàtiques, sempre variades i atractives. En les properes imatges podeu veure la decoració del carrer Tordera dedicada a Leonardo da Vinci on hi destaca la seva vessant de ceador.

“Hi havia una vegada…” és la proposta que van presentar els veïns del carrer Joan Blanques de Baix i escenifica el popular conte oriental d’Alí-Babà i els 40 lladres

Com podeu veure hi es ven representada la sumptuositat, es tresors robats, les edificacions exòtiques i l’entrada a la cova… Tot plegat va fer que guanyés el desè premi.

Espectacular el muntatge que presentava el carrer Verdi del Mig amb el nom de Atmos(feres). Aquest carrer sempre guanya premis importants. Enguany va quedar en la vuitena posició però va rebre el premi especial pel que fa a la reutilització. Jo crec que no se li va fer justícia doant-li el 8è lloc.

Van crear tot un conjunt d’ambients per estimular els sentits a partir de tota clase de material reciclat. La fauna, la flora hi era molt ben representada. admirava veure tot el ventall de vegetació acolorida i d’animalons de totes mides: pelicans, flamencs, girafes i un enorme elefant.

Cal dir que enamorava tot plegat. Aquestes properes fotografies en donen fe.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: