una mica de tot arreu

200 anys de Festes de la Vila de Gràcia. Any 2017. Repartiment de guardons i el Petit Príncep (1)

A finals d’agost el blog va editar un post vinculat amb l’Aquelarre de Cervera per la temàtica. Les imatges eren d’un carrer decorat en motiu de les Festes de la Vila de Gràcia. Ara i, tal com es va informar, seguirem amb la resta de material relacionat amb aquest tema.

S’enceta amb el repartiment de guardons que va tenir lloc a la plaça de la Vila de Gràcia.

Com podeu veure, pel llaç negre, feia poc que l’atemptat de les Rambles va commoure tothom. Poc pensàvem aleshores que un llaç, aquesta volta groc, hauria estat el principal signe d’uns fets tan impensables però que, fins avui, estan colpint d’una manera injusta i devastadora la societat catalana.

El nombrós públic s’aplegà a la plaça de la Vila de Gràcia.

Podem veure com quasi tothom va cofat amb uns barrets per entomar el sol.

Els responsables de cada carrer guardonat van passant per tal de recollir el seu premi.

Estampa de l’alta torre que es troba a un extrem de la plaça de la Vila de Gràcia.

Cada any és costum decorar la plaça de la Vila de Gràcia, que és un espai molt ampli per acollir qualsevol muntatge. Enguany s’anunciava la representació visual d’una història entranyable escrita en un llibre que ha estat traduït a més de 200 llengües. Quasi res!!!!

El Petit Princep!!!!!!

En aquestes properes imatges podeu veure diferents muntatges que reprodueixen moments d’aquesta obra protagonitzada per aquesta figura plena d’encant.

Com sempre, els materials emprats en la construcció d’aquestes obres efímeres són de rebuig i reciclats amb gràcia, fan que les composicions que es creein siguin molt boniques. En aquest cas fan un cel, amb diferents tonalitats de blaus.

I, en aquest altre, donen com a resultat final unes bellíssimes roses. Tot plegat fet amb ampolles i altres recipients de plàstic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: