una mica de tot arreu

XX anys Bombollers. Master class. Exposició. Teatre musical (2)

La tarda del dissabte 21 va estar dedicada al grup de Bombollers joves i adults.

Van encetar les activitats amb una Master Class que va tenir loc al passeig Balmes. Aquí en podeu veure unes imatges.

Es fa fer servir l’entrada d’accés al Gran Teatre com a espai expositiu per la mostra de fotografies que, enganxades damunt uns plafons, permetien veure la trajectòria dels Bombollers durant aquests 20 anys.

 

S’anunciava un espectacle de teatre-musical al Gran Teatre de la Passió amb el nom de Bombollers VintAge.

El díptic el presentava donant aquesta explicació:

Vintage: se’n diu d’allò amb certa edat, però que encara no pot considerar-se com una antiguitat, i que, com el bon vi, va millorant amb el temps. Una bona definició pels Bombollers en el seu XXè aniversari.

Aquest espectacle va sorprende i molt ja que el nivell va ser altíssim. Va ser fantàstic poder gaudir amb aquest teatre-musical tan espectacular, tan ben preparat i ben executat.

Programat en nou actuacions la primera portava el nom de Tabalada. La 2.- Sopar animat.  La 3.- Somni del bucle  La 4.- Temazo Percutit  La 5.- Carranquera Musical La 6.- Body Percusssion  La 7.- Matador “Original Sound”  La 8.- El Foqueral i la 9.- Merengue Musical

En aquestes properes imatges podeu veure diferents moments d’algunes d’aquestes actuacions.

Entre actuació i actuació vam poder veure, des d’una gran pantalla instal·lada en un lloc ben visible, com diferents persones que han format part de la història d’aquests 20 anys de Bombollers explicaven la seva experiència en el seu pas per aquesta formació.

La platea inferior del Gran teatre estava plena de gom a gom.

Dos ex-Bombollers que actualment formen part del grup de percussió Sound de Secà expliquen les seves vivències quan formaren part del grup.

Val a dir que les imatges d’aquest magne concert no reflexen en absolut la realitat del que va ser. Però en podeu tenir una idea només aproximada.

La interpretació dels diferents números va anar a càrrec de: Andoni Santana, Ariadna Vidal, Arnau López, David Rosell, Estel Llorens, George Grama, GeorginaSámchez, Gerard Cortadellas, Ivan Rodriguez, Jan Carrasco, J. Ramon Franquesa, Judit Gassó, Kevin Carmona, Marc Rossich, Mireia Pomés, Oscar Cortés, Oscar rosell, Pau Solé, Thais Fàbregas, Vanessa Perella i Virginia Mínguez.

Del tot destacable va estar la col·laboració de Pau Carbonell, Robert Canela, Xesco Grau i la Banda de Vent del Conservatori de Música.

En acabar l’espectacle es va demanar a tots els Bombollers i ex-Bombollers que estaven a la sala que pugessin a l’escenari.

També es va demanar, especialment, la presència de Xavi Gasull

…i de “Xapi”  Carbonell. Ambos han estat els pilars fonamentals d’aquesta formació durant 20 anys.

 

Molt emocionat “Chapi” veié com presentaven un cap-gross idèntic a ell. El podeu veure davant de la composició feta amb daus amb el logo de 20 anys Bombollers.

“Xapi” en plena acció tocant en la cloenda d’aquest espectacle.

Donant per tancat aquest acte tothom sortí al carrer on es va poder seguir la Cercavila que va arribar fins la Universitat on hi havia una gran carpa preparada per aixoplugar els assistents al sopar de celebració. Un sopar multitudinari acompanyat d’un concert.

El dia acompanyà i el públic també. Tot plegat va fer possible que aquesta celebració sigui per recordar!!!!! I ara a esperar les celebracions del XXVè aniversari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: