una mica de tot arreu

40è Aquelarre. Any 2017. 7è Dimarts d’Aquelarre (2)

El dilluns va començar la gran setmana dedicada a l’Aquelarre. El jovent havia organitzat el Birra crucis que acabava amb un sopar al passeig de l’Estació.

L‘activitat oficialment programada va ser la inauguració al Museu Comarcal de Cervera d’una exposició que, amb el nom de “Aquelarre de Cervera. 40 anys construint la festa” convida a visitar-la i a participar en el recull de qualsevol material que un tingui per tal d’ampliar el fons d’imatges.

Pel que fa al Dimarts d’Aquelarre, la iniciativa que van tenir l‘Associació de Comerciants de Cervera en activar un sopar als patis de la Universitat servit per diferents establiments de restauració de la ciutat, s’ha consolidat del tot. És una cita obligada per moltíssims cerverins i cerverines i resulta una reexida activitat de caire local.

Jordi Prat, fotògraf,  és l’autor d’aquestes imatges que gràcies a la seva habitual amabilitat puc fer-ne ús. Com podeu veure els patis del magne recinte estaven plens de gom a gom.

Com és habitual, el Dimarts d’Aquelarre, el correfoc va a càrrec de la Colla Infantil de Diables Carranquers que, acompanyats d’alguns de la colla dels grans, van donar un vol per la zona on la gent sopa i, a continuació, van fer el correfoc a la plaça  Universitat.

Un cop acabat el Correfoc els Diables fan el camí de retorn cap el carrer Major on hi tenen la seva casa.

A continuació, un grup de ballarins van oferir una actuació demostrant la seva habilitat.

Alhora, els responsables de l’Assemblea Nacional de Catalunya de la Segarra van omplir d’espelmes un de grans dimensions, tot i recordant la cita de votar programada per  l’1 d’octubre. Resulta un muntatge molt bonic il·luminat amb la claror de tantes espelmes.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: