una mica de tot arreu

Castell de les Sitges. Desfilada de moda. (2)

En aquesta Desfilada de moda es presentava la col·lecció Primavera-Estiu 2017 de les dissenyadores de la Segarra: Gemma Oriol, Marta Huerta, Mireia Rius, Marina Codina i Sindy Bloom. Unes peces i complements que podeu trobar a la botiga Menta, al carrer Combat de Cervera. Allí us atendrà Mercè Boldú amb la seva simpatia i amabilitat habituals.

Ara podreu entrar a l’espai on va tenir lloc aquesta desfilada i en podreu gaudir quan encara estava buit. La il·luminació hi jugava un paper molt important. Es van fer servir totes les sales, de manera que les models anaven passant pels diferents espais, on s’hi havien posat moltes cadires que, folrades de blanc, acompanyaven a altres seients que formen part del mobiliari del castell.

Cal felicitar a les dissenyadores, perquè van tenir cura de tot l’esdeveniment. La decoració, tan ideal, va anar al seu càrrec. Totes elles van fer que fos un èxit i cal admirar el bon gust emprat i l’art en fer manualitats, com la fantàstica flor que lluïa a la façana principal.

Passeu a visitar aquesta planta del castell i gaudiu amb els seu vestit de festa…

Algunes models assajaven mentre arribava l’hora de l’inici de la desfilada.

La sala que es veu al fons, era el lloc on les models entraven i sortien per canviar-se de roba.

Seients que formen part del mobiliari del castell barrejats amb altres d‘actuals.

Els responsables de Perruqueria La Clenxa acaben de fer la seva feina. Els pentinats que van lluir les models eren bonics i molt elaborats. Hi van participat també Lidia Natural i Perruqueria Germanes Pons que va tenir cura dels elaborats pentinats dels anys 50.

Damunt de cada seient hi havia un fulletó explicatiu. A la part del darrera s’hi podia llegir una explicació de cadascun dels trets de la col·lecció que presentava cada dissenyadora.

Un cop acabada la desfilada, ja era de nit, i l’escala interior lluïa bellíssima amb els diferents tipus de il·luminació.

Les parets de pedra del Castell de les sitges van oferir un espectacle fantàstic mentre la gent anava sortint a l’exterior.

L’escultura aèria feia molt goig!

I la flor gegantina quedava bellament destacada damunt la paret de pedra.

El color anava canviant. Del blau intens passava al rosa. Va ser realment magnífic poder gaudir amb aquest espectacle.

A l’espai de rebuda es va oferir un pica-pica amb productes de la comarca.

Feia fresqueta i els autocars anaven recollint la gent per portar-los cap a Florejacs.

No he posat cap fotografia de les joves desfilant perquè, quan va començar el passi, es van encendre un focus molt potents i, just en tenia dos que em donaven de ple. Tot i que havia pogut triar el seient, resulta que em vaig equivocar. A més allí hi havia professionals que es movien fent el reportatge per encàrrec.

Albert Morales va fer una gravació. Si entreu al canal de tv Lleida ho podreu veure. Si algú dels organitzadors/res té intenció de que es publiqui al blog es pot comunicar amb mi que, de bon grat posaré les fotografies que em passin.

Va estar un esdeveniment fantàstic i va ser un plaer poder-hi assistir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: