una mica de tot arreu

18a. Marxa dels Castells 2017. Darrer post (9)

Amb aquest post el blog unamicadetotarreu.com dóna per tancada tota la informació sobre la 18a. Marxa dels Castells 2017.

Hi falta moltíssima gent, ja que dues mil persones són moltes…però totes les que hi surten representen a la resta: entrant al control d’arribada, parant en els llocs d’avituallament, corrent i caminant pels paisatges segarrencs, gaudint del descans després d’acabar, posant sota l’estelada…

Moltíssimes gràcies a tots i totes que d’una manera habitual o puntual heu entrat al blog ja que les visites han estat molt elevades. Això fa que, després de més de quatre anys, la continuïtat d’aquest mitjà d’informació gaudeixi de molt bona salut.

Les últimes fotografies fetes pels camins propers a Malgrat i Castellnou, junt amb algunes del punt d’arribada a la Universitat de Cervera, seran les darreres que completen el reportatge.

Entrant al poblet de Castellnou.

Al fons la Creu de terme que hi ha a la cruïlla entre Castellnou i Malgrat.

El bonic poble de Malgrat, en el que hi destaca el seu castell, serveix de fons a aquestes imatges.

Mentre avançava la tarda el cel s’anava enfosquint per la banda de les Oluges. Aquí la Creu de terme es veu molt bé. Girant cap a la dreta trobem Castellnou.

Punt d’avituallament a Castellnou.

Serafí Miret, de Cervera.

Enfilant el darrer tram en direcció a Cervera.

Un grupet de Cervera i Vergós.

Charlotte és francesa però ja fa anys que està casada amb un cerverí. Posa, junt amb la seva mare que, de visita, s’ha afegit a fer la Marxa dels Castells.

Retorn al Control d’arribada. Aquestes dues jovenetes acaben d’acabar la Marxa!!!

Maria Garriga, passant el control.

Posant plegades.

Amb aquesta darrera fotografia queda per tancada la informació sobre la 18a. Marxa dels Castells 2017.

Tere Rauret, coneguda i experta esportista de casa nostra, resideix habitualment a Suècia. En un viatge llampec, es va desplaçar en aquesta data a Cervera per tal de poder fer la Marxa.

Posa amb Iolanda Vilaró sota l’estelada.

Cal dir que aquesta estelada de grans dimensions que penjava del balcó de la façana interior de la Universitat va ser confeccionada per Núria Castellà, membre del Centre Excursionista de Cervera i la Segarra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: