una mica de tot arreu

9a Hivernal 2017. Entrega de premis. (5)

Ja passada la una del migdia i, al mateix punt on es feia el control d’arribada de totes i tos els participants, va tenir lloc l’entrega de premis.

Recordeu que no és una cursa, és una Marxa, per tant de trofeus no n’hi ha.

El reconeixement per haver estat els primers en recórrer el circuit al que s’havien inscrit  va ser rebre una invitació per anar a fer un dinar a un restaurant local.

Hi havia un bon ambient en el moment d’aquest acte. Un grupet de persones estàvem allí esperant que es fes. Al solet i al recer d’aquell espai, tot i que calia anar tapat, s’hi estava molt bé.

Aquest és l’obsequi que la Penya Ciclista donava als primers 500 inscrits. Tot un detall en record d’aquesta 9a. Hivernal.

La gent s’espera per l’entrega de premis, tot i fent petar la xerrada.

El Regidor d’Esports, Joan Prat, que ha fet de voluntari en un control, també està esperant per l’entrega de premis. Al seu costat, un voluntari dels més de setanta que n`hi havia.

Jaume Carcasona, que ha sigut durant uns quants anys Regidor d’Esports, comparteix amb el que cada any porta el pes de la megafonia durant tot el matí. Hi té una bona relació ja que són molts els anys que s’han trobat plegats per aquesta activitat.

Mateu Figuerola, que ha recuperat el seu buf i se’l posa, que prou que li ha fet falta. A l’esquerra, es veu la botiga dedicada a la venda de productes vinculats amb el campió cerverí Marc Márquez.

Núria Garcia, primera dona que ha fet el circuit S-trella, amb l’emblemàtic Casal de Cervera al fons.

Albert Morales, que treballa per Segarra tv, entrevistant a Guillem Muñoz i Roger Argelagué que, tota l’estona plegats, han fet el circuit X-trem, arribant els primers.

A la taula de control d’arribades ja queda poc per acabar la feina.

Un membre de la Penya ciclista mostra els Vals de regal preparats per l’entrega. Com podeu veure serveixen per  fer un dinar en els restaurants de Cervera: La Cosa Nostra i Cal Lluís.

Encara van arribant ciclistes que aprofiten per fer-se la fotografia de record en grup

… o individualment.

Recordo els tres circuits en els que es podia participar:

X-trem: de 65 km. a 1400 metres   S-trella: de 40 km i 800 metres   Popular: de 25 km. i 350 metres

En aquesta imatge el Regidor d’Esports, Joan Prat i, un representant de la Penya Ciclista, ( ja que el President, Josep Mª Guardia, estava enfeinat amb la paella que preparava per cent persones), posen amb Guillem Muñoz i Roger Argelagué  que han entrat junts a la meta i són els ciclistes que han fet amb menys temps el circuit X-trem.

Jeanette Solsona és la primera dona que acaba el circuit X-trem.

Dilan Quer i Núria Garcia són els primers en fer el circuit S-trella. Pel que fa a questa prova cal esmentar a Marc Máquez que hi arribà segon.

Podeu veure tots els premiats en una fotografia de grup.

El circuit Popular l’acaben en primer lloc, Kilian Folguera i Carla Plaza.

Un any més, la Penya Ciclista, ha organitzat amb molt èxit aquesta activitat. Cal felicitar a la Junta i a totes les persones que ho han fet possible amb el seu recolzament i suport.

La propera activitat, que ja s’anunciava aquest dia, és la Clàssica dels Murs. Caldrà estar a l’aguait!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: